Δύο αγωνιστικές για ομοφοβικό tweet

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ράιαν Τάνικλιφ από την αγγλική ομοσπονδία για ένα ομοφοβικό tweet του που είχε αποδέκτη τον Πάτρικ Μπάμφορντ.

Δύο αγωνιστικές για ομοφοβικό tweet

Ο Πάτρικ Μπάμφορντ ανήκει στην Τσέλσι, εφέτος όμως, αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μίντλεσμπρο, με τη φανέλα της οποίας δεν κατάφερε να προβιβαστεί στην Premier League, αφού η ομάδα του ηττήθηκε από την Νόριτς στον τελικό των πλέι οφ.

Τότε, ο Ράιαν Τάνικλιφ της Φούλαμ είχε εκφράσει την ικανοποίησή του μέσω Twitter για την αποτυχία της Μίντλεσμπρο, βασιζόμενος -όπως ο ίδιος εξήγησε- στη σεξουαλικότητα του Μπάμφορντ.

Το tweet περιείχε δύο χιουμοριστικά emoticons στο τέλος της πρότασης, επομένως δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Τάνικλιφ το έκανε για να πειράξει ή για να "κράξει" τον Μπάμφορντ, ωστόσο η ομοσπονδία ορθώς αποφάσισε να τον τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές επειδή η πράξη ήταν επιεικώς ανώριμη.

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ