ΟΧΙ στην Τουρκία: Όλη η αλήθεια για τον Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου κάνει την πιο σκληρή προετοιμασία της ζωής του, τρέχει άπειρα χιλιόμετρα υπό τις οδηγίες του Φέλιξ Μάγκατ, ο Κλαούντιο Ρανιέρι ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση του και οι Τούρκοι συνεχίζουν να τον θέλουν σαν τρελοί!

ΟΧΙ στην Τουρκία: Όλη η αλήθεια για τον Μήτρογλου

Όπως εκμυστηρεύεται σε κοντινά του πρόσωπα δεν θέλει να πάει στην Τουρκία, άρα αυτό το ενδεχόμενο έχει σβήσει από τον χάρτη... Ο Σλάβεν Μπίλιτς μίλησε προσωπικά με τον Έλληνα φορ, η Μπεσίκτας του πρόσφερε ηγεμονικό συμβόλαιο, ωστόσο ο Μήτρογλου ξεκαθάρισε πως η Τουρκία δεν αποτελεί προορισμό που θα τον ενδιέφερε σε αυτή τη φάση της καριέρας του. Ίδια σχεδόν απάντηση εισπράττουν και οι ομάδες από την Ιταλία (π.χ. Τζένοα) που έψαξαν την περίπτωση του, αλλά δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στο οικονομικό κομμάτι.

Ο επιθετικός της Φούλαμ συνεχίζει να έχει τεράστια εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και θέλει (είτε παραμείνει, είτε φύγει από τη Φούλαμ) να πάει σε ένα σύλλογο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτός είναι ο δικός του όρος. Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι αυτός ο σύλλογος θα συμμετέχει σε κάποιο από τα ελίτ πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία).

ΟΧΙ στην Τουρκία: Όλη η αλήθεια για τον Μήτρογλου

Η πρώτη σκέψη του Μήτρογλου δεν παύει να είναι η Αγγλία. Οι πρώτοι μήνες που έζησε στη Φούλαμ ήταν οι πιο περίεργοι της καριέρας του. Ο 26χρονος φορ έχει αφήσει πίσω όλες τις κακές αναμνήσεις και παρουσιάζεται έτοιμος, σε φυσική κατάσταση και θέληση, για να κρατήσει ζωντανό το αγγλικό όνειρο. "Να παίξω πρώτα στην Αγγλία. Αυτό θέλω. Θέλω να κάνω εδώ την προσπάθεια μου… Δεν είμαι σε ηλικία που θα σκεφτώ να πάω στην Τουρκία", είπε χαρακτηριστικά ο Μήτρογλου σε δικό του άνθρωπο…

Ο ίδιος, λέει, επίσης σε ανθρώπους που εμπιστεύεται, ότι μπορεί να τα καταφέρει και νιώθει καλά. Από τη στιγμή που ο Μήτρογλου έχει βρει και πάλι τη χαμένη του αυτοπεποίθηση, είναι αρκετό για να τους πείσει όλους. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πέρα από εξαιρετικά ταλαντούχος στράικερ είναι και μεγάλος μαχητής.

Οι πρώτες μέρες του Αυγούστου το πιθανότερο είναι ότι θα βρουν τον Μήτρογλου στη Φούλαμ. Άλλωστε ο αγγλικός σύλλογος έχει απορρίψει τις περισσότερες προτάσεις που δέχθηκε για τον Έλληνα επιθετικό με τους ανθρώπους της ομάδας να μην ανησυχούν... Όπως λένε όσοι γνωρίζουν τους διαπραγματευτές της Φούλαμ, η περίοδος 20-30 Αυγούστου είναι αυτή που περιμένουν να κάνουν τα μεγάλα deal... Εκεί όπου στην Αγγλία πραγματοποιούνται πολλές και με μεγάλα ποσά μεταγραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK