"Θα το σκεφτόταν ο Καραγκούνης για Φούλαμ"

Ο ελεύθερος ακόμη Γιώργος Καραγκούνης δεν κλείνει την πόρτα στη Φούλαμ. Ο Έλληνας μέσος παρόλο που η αγγλική ομάδα υποβιβάστηκε στην Championship, έχει στο μυαλό του μια πιθανή επιστροφή στο Λονδίνο. Αν φυσικά οι συνθήκες το επιτρέψουν.

"Θα το σκεφτόταν ο Καραγκούνης για Φούλαμ"

Όπως ο εκπρόσωπος του, Πασχάλης Τουντούρης, ανέφερε στον "Independent" οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι αρκετές, αφού ο "Κάρα" θα ήθελε να βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή την ομάδα στην οποία πέρασε δύο υπέροχα χρόνια.

" Είμαι σίγουρος πως δεν θα απέρριπτε το ενδεχόμενο να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή", ανέφερε στη μίνι συνέντευξή του ο Έλληνας μάνατζερ και προσθέτοντας για τον Καραγκούνη πως " έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς, τους αγαπάει και τον αγαπούν. Βλέπει την ομάδα να έχει άσχημη πορεία και είναι απογοητευμένος. Θα μπορούσε να σκεφτεί σοβαρά την περίπτωση να πάει ακόμη και στην Championship, αν του γινόταν κάποια προσφορά".

Η απόλυση του Φέλιξ Μάγκατ παίζει φυσικά το ρόλο της στη συστράτευση παλαιών ποδοσφαιριστών, ένας εκ των οποίων είναι ο Καραγκούνης. Και σίγουρα ρόλο στην όποια εξέλιξη θα παίξει και η αγάπη που έχει ο κόσμος της Φούλαμ για τον Καραγκούνη, που εκδηλώθηκε στα πρώτα tweets με τα οποία σχολίασαν το ενδεχόμένο επιστροφής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK