Η Νότιγχαμ έπαθε... Ολυμπιακό!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο με τους οπαδούς της να ζητούν την απομάκρυνση του προπονητή, ενώ τα βάζουν και με την άμυνα. Πάνω-κάτω ό,τι συνέβη και στον Ολυμπιακό!

Η Νότιγχαμ έπαθε... Ολυμπιακό!
Mark Warburton

Την Τρίτη η Νότιγχαμ γνώρισε μία ακόμα ήττα στην Τσάμπιονσιπ, την πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδια, με αποτέλεσμα να πέσει στην 16η θέση της βαθμολογίας και να αρχίσει η... μουρμούρα.

Αυτό γιατί το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό, όμως η ομάδα γρήγορα... ξεφούσκωσε. Μέσα σε όλα ο προπονητής, Μαρκ Γουόρμπαρτον έχει... παρκάρει τους Έλληνες (Βέλλιο, Μπουχαλάκη) μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Μετά τη νέα εντός έδρας αποτυχία κόντρα στην Φούλαμ (1-3), οι φίλοι της ομάδας ξέσπασαν στα social media κατά του προπονητή, ενώ και τα τοπικά ΜΜΕ του χρεώνουν... εμμονές με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα γίνονται αναφορές πως ήδη έχει ξεκινήσει μία προεργασία για τον αντικαταστάτη του, με το παιχνίδι κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το Σάββατο να θεωρείται για τον ίδιο... τελικός!

ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

Οι οπαδοί της ομάδας πάντως συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια και στα social media γράφουν πως επιθετικά η Νότιγχαμ διαθέτει ταλέντο, όμως υστερεί στην άμυνα. "Μαύρο πρόβατο" για τους φίλους των "κόκκινων" είναι ο νεαρός στόπερ Τζόε Γουόραλ, στον οποίο χρεώνουν τα περισσότερα λάθη!

Δεν αποκλείεται λοιπόν την Κυριακή η Νότιγχαμ να πάθει ότι και ο Ολυμπιακός. Να ψάχνει για προπονητή και... άμυνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK