Μετά το "όχι" στον Ολυμπιακό πάει Νότιγχαμ ο Μπέντνερ

Ενδεχομένως ο Νίκλας Μπέντνερ γίνει ένας εκ των ανταγωνιστών του Απόστολου Βέλλιου για τη θέση του βασικού φορ στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μετά το "όχι" στον Ολυμπιακό πάει Νότιγχαμ ο Μπέντνερ

Ο Νίκλας Μπέντερ ψάχνει ομάδα από τον Απρίλιο, αλλά ο Ολυμπιακός δεν του έκανε και τώρα ίσως καταλήξει στη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Ο 28χρονος Δανός φορ είχε προταθεί στους "ερυθρόλευκους" πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος και η περίπτωσή του εξετάστηκε προτού προχωρήσει η περίπτωση του Όσκαρ Καρντόσο. Μάλιστα συγκεκριμένος άνθρωπος ρώτησε τον Μπέντνερ για το ενδεχόμενο να παίξει στην ελληνική ομάδα, αυτός όμως ούτε που ήθελε να το συζητήσει. Αν και άνεργος απ' όταν έφυγε από τη Βόλφσμπουργκ προτίμησε να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον παρά να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Μπέντνερ εκμεταλλεύεται το παράθυρο των ελεύθερων παικτών και διαπραγματεύεται με τη Φόρεστ. Όπως έγραφαν την Τρίτη στο BBC είναι στην Αγγλία για να συζητήσει τους όρους του συμβολαίου του μήπως και επιστρέψει στο Νησί μετά το 2014 που αποχώρησε οριστικά από την Άρσεναλ.

Εφόσον κλείσει η συμφωνία, ο Απόστολος Βέλλιος θα έχει ακόμη έναν ανταγωνιστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK