Ο Μαρινάκης έγινε... Αμερικανός στην Νότιγχαμ Φόρεστ

Έτοιμη να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και να περάσει σε αμερικανικά χέρια είναι η ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες ενός χρυσοφόρου deal.

Ο Μαρινάκης έγινε... Αμερικανός στην Νότιγχαμ Φόρεστ

Για αρκετό διάστημα οι φήμες που ήθελαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ "έδιναν και έπαιρναν", ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Daily Telegraph" ο ιστορικός αγγλικός σύλλογος είναι κοντά στο να περάσει στα χέρια ενός γκρουπ Αμερικανών επενδυτών του οποίου ηγείται ο Τζον Τζέι Μουρς, πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας μπέιζμπολ San Diego Padres, με τη συμφωνία να φαίνεται πως "κλείνει" αντί ενός ποσού της τάξης των 50.000.000 λιρών.

Ο Μουρς, ο οποίος νωρίτερα μέσα στο 2016 είχε προσπαθήσει να μπει στα κοινά της Έβερτον χωρίς επιτυχία, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Φαουάζ Αλ Χασαουΐ, με τον πρώην ιδιοκτήτη της Φόρεστ να αναμένεται να παραχωρήσει το 80% των μετοχών και να κρατήσει από την πλευρά του το 20% όπως και τη θέση του προέδρου.

 

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως μέλη του αμερικανικού κονσόρτιουμ επισκέφτηκαμ την περασμένη εβδομάδα το "City Ground" και τις υπόλοιπες προπονητικές εγκαταστάσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ είναι πιθανό μέσα στις προσεχείς εβδομάδες να έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ