Ο Ράιαν Γκιγκς, ο Βέλλιος και ο "ρόλος-κλειδί" του Μαρινάκη

Την ώρα που ο Ράιαν Γκιγκς δίνεται ως φαβορί για τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στη μεταγραφή του Βέλλιου στην αγγλική ομάδα.

Ο Ράιαν Γκιγκς, ο Βέλλιος και ο "ρόλος-κλειδί" του Μαρινάκη

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα της, τόσο μεταγραφικά, όσο και διοικητικά, αν κρίνουμε από όσα δημοσιεύει καθημερινά ο Τύπος της περιοχής.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ο Ράιαν Γκιγκς είναι πλέον το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, κάτι που προκύπτει από τις αποδόσεις των μπουκ, με τον Τζιανφράνκο Τζόλα να δίνεται πλέον στη 2η θέση.

Ρεπορτάζ για το αν υπάρχουν επαφές με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Λουίς Φαν Χάαλ δεν δίνονται, ωστόσο φαίνεται ότι η περίπτωση του Γκιγκς απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας.

Την ίδια ώρα η μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου στη Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίζεται τελειωμένη, ενώ συγκεκριμένο δημοποσίευμα της "Notingham Post" με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τονίζεται ότι έχει παίξει καταλυτικό ρόλο.

"Ο Ευάγγελος Μαρινάκης έχει παίξει ρόλο - κλειδί στις διαπραγματεύσεις, την ώρα που οι προσπάθειές του να λάβει το 80% των μετοχών της Νότιγχαμ συνεχίζονται. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει έρθει προσωπικά σε επαφή με τον ομόλογό του στον Ηρακλή, Σπύρο Παπαθανασάκη για τη μεταγραφή" τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλη η αλήθεια για τον Μαρινάκη και την Νότιγχαμ Φόρεστ

News 24/7

24MEDIA NETWORK