Ψύχωση για την άνοδο στην Νότιγχαμ!

Ο Αΐτορ Καράνκα παρουσιάστηκε από την Νότιγχαμ και υποσχέθηκε άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ ακόμα και... φέτος, παρότι η Φόρεστ είναι 11 βαθμούς μακριά από τα μπαράζ! Το λες και... ψύχωση.

Ψύχωση για την άνοδο στην Νότιγχαμ!
karanka

Εποχή Καράνκα στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Ισπανός προπονητής, που ανέβασε την Μίντλεσμπρο του Ντίμι Κωνσταντόπουλου στην Πρέμιερ Λιγκ, θέλει να αφήσει το σημάδι του στον ιστορικό σύλλογο υποσχόμενος άνοδο ακόμα και τη φετινή περίοδο!

Το κακό βέβαια είναι πως η Φόρεστ απέχει 11 πόντους από την 6η θέση (Λιντς) και την τελευταία θέση των μπαράζ ανόδου, οπότε για φέτος τουλάχιστον ο στόχος μοιάζει δύσκολος.

"Θα κάνω ο,τι είναι στο χέρι μου για να επιστρέψει η ομάδα, εκεί όπου της αντιστοιχεί. Ήθελα πολύ να επιστρέψω στους πάγκους. Είχα χρόνο να σκεφτώ και να βελτιωθώ. Είναι καλή στιγμή για να είμαι σε μια ομάδα, όπως η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Είχα ξεκαθαρίσει όταν άφησα τη Μίντλεσμπρο ότι το πρώτο βήμα της καριέρας μου ήταν καλό κι έπρεπε να διαλέξω καλά το επόμενο. Δεν είχα βιασύνη και από την πρώτη μου επαφή με την ομάδα, ήξερα ότι έκανα το σωστό βήμα.

Οι ιδιοκτήτες έχουν τον ίδιο στόχο με εμένα, την άνοδο. Εάν μπορέσουμε να το καταφέρουμε φέτος, καλώς. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και μαζί. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να το καταφέρεις. Από τη στιγμή που άλλαξε η διοίκηση, προσπαθεί να δώσει το καλύτερο στην ομάδα. Η φιλοδοξία της διοίκησης είναι και δική μου", είπε κατά την παρουσίαση του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK