Θέλει Μπερμπάτοφ η Νότιγχαμ Φόρεστ

Τον ελεύθερο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχει βάλει στο μάτι η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Θέλει Μπερμπάτοφ η Νότιγχαμ Φόρεστ

Μετά τον Απόστολο Βέλλιο, η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να εντάξει στο ρόστερ της άλλον έναν επιθετικό που κατά την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Βέβαια αυτόν τον γνωρίζει καλύτερα και δεν είναι άλλος από τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός που τον είδαμε στη χώρα μας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος και οι άνθρωποι της Νότιγχαμ έχουν αρχίσει συζητήσεις μαζί του σύμφωνα με την "nottinghampost".

Ωστόσο δεν είναι η μοναδική ομάδα που τον θέλει. Η Νιουκαστλ του Ράφαελ Μπενίτεθ τον έχει επίσης στο μπλοκάκι της και έχει βολιδοσκοπήσει την κατάσταση. Ο 34χρονος Μπερμπάτοφ επιθυμεί την επιστροφή του στο Νησί μετά από μια κακή σεζόν στην Ελλάδα και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ με τις συζητήσεις να μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ