O Μαρινάκης στο γήπεδο, στο πλευρό της Νότιγχαμ Φόρεστ (PHOTO)!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εξέδρες του "Λόφτους Ρόουντ" και έφερε... γούρι στην Νότιγχαμ Φόρεστ αφού φιλοδώρησε με πέντε γκολ την ΚΠΡ στο Λονδίνο. Δείτε PHOTO.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τον Νοέμβριο του 2016 και τα πέντε γκολ που είχε πετύχει τότε κόντρα στην Μπάρνσλεϊ, η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε ξανά το απόγευμα του Σαββάτου ίδιο αριθμό τερμάτων, αυτή τη φορά απέναντι στην ΚΠΡ, την οποία και νίκησε με το εμφατικό 5-2.

Πέρα όμως από την ευρεία επικράτηση της ομάδας του Αΐτορ Καράνκα, ένα γεγονός στο οποίο στάθηκαν ιδιαίτερα τα αγγλικά ΜΜΕ ήταν η παρουσία στις εξέδρες του "Λόφτους Ρόουντ" (έδρα της ΚΠΡ) του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτη και της Φόρεστ να δηλώνει "παρών" στο γήπεδο για να δει από κοντά τους "reds".

O Μαρινάκης στο γήπεδο, στο πλευρό της Νότιγχαμ Φόρεστ (PHOTO)!
PHOTO CREDITS: DAN WESTWELL

Την προηγούμενη φορά που είχε δει διά ζώσης την ομάδα του Νότιγχαμ ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη βαριά ήττα με 1-5 από την Τσέλσι για το League Cup, ενώ τώρα της έφερε γούρι αν αναλογιστεί κανείς πως με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της οποίας είναι ιδιοκτήτης στο Νησί έδωσε τέλος σε ένα σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη.

Σημειώνεται πως η Νότιγχαμ Φόρεστ ανέβηκε στην 15η θέση με το 5-2 επί της ΚΠΡ, απέχοντας πλέον 10 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και 14 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ της ανόδου.

Photo Credits: Dan Westwell

News 24/7

24MEDIA NETWORK