Αυτή η μασκότ σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου!

Αυτό που συνέβη στο ημίχρονο του Ντέρμπι-Μπλάκμπερν δύσκολα να επαναληφθεί ποτέ σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Πρωταγωνίστρια μία... αγριεμένη μασκότ που έγδυσε άνδρα (VIDEO)!

Αυτή η μασκότ σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου!

Το φινάλε της αναμέτρησης της Ντέρμπι με την Μπλάκμπερν βρήκε τα "ρόδα" να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης επικρατώντας με σκορ 2-1 ωστόσο αυτό που θα θυμούνται οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του 90λέπτου αλλά στην ανάπαυλα.

Τότε που ένας άνδρας θέλησε να αντιπαρατεθεί με τη μασκότ-ψάρι του γηπέδου, η οποία όμως όχι μόνο νίκησε κατά κράτος στην άτυπη μονομαχία τους αλλά τον... καταβρόχθισε, επιτρέποντάς του τελικά να φύγει αφού τον άφησε μόνο με το εσώρουχο!

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ