3ος γύρος: Εύκολη πρόκριση για Λίβερπουλ

Αυτή τη φορά η Λίβερπουλ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Έξετερ, την οποία νίκησε με 3-0 στο "Άνφιλντ", εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο του FA Cup.

3ος γύρος: Εύκολη πρόκριση για Λίβερπουλ

Οι "ανοιχτοί λογαριασμοί" που είχε αφήσει η Λίβερπουλ στο πρώτο ματς με την Έξετερ... έκλεισαν το βράδυ της Τετάρτης (20/1). Οι "κόκκινοι" επικράτησαν εύκολα με 3-0 στο "Άνφιλντ" και προκρίθηκαν στους "32" του FA Cup όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Γουέστ Χαμ.

Η... νεανική ενδεκάδα της Λίβερπουλ ξεκίνησε καλά το ματς με αποτέλεσμα να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ο Μπεντέκε έδωσε στον Σμπι κι αυτός στον Άλεν, ο οποίος τελείωσε απλά τη φάση για το 1-0. Στο 74' οι παίκτες του Κλοπ πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τρομερό φαλτσαριστό ψηλοκρεμαστό πλασέ από τον 18χρονο Ότζο, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Το κερασάκι στην... τούρτα της νίκης των "κόκκινων" έβαλε στο 82' ο Τεξέιρα που έκανε επίσης ντεμπούτο στα γκολ με την ομάδα του. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή του Φλάναγκαν, ο οποίος μετά από 19 μήνες απραξίας πάτησε το χορτάρι του "Άνφιλντ" και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Η σύνθεση της Λίβερπουλ: Λίβερπουλ: Μινιολέ, Ράνταλ (51' Φλάναγκαν), Τιάγκο Ιλόρι, Χοσέ Ενρίκε, Μπραντ Σμιθ, Τζο Άλεν (65' Ότζο), Μπράναγκαν, Στιούαρτ, Άιμπ (79' Τσιριβέγια), Ζοάο Κάρλος, Μπεντεκέ.

Προκρίθηκε και η Τότεναμ

Στους "32" του FA Cup προκρίθηκε και η Τότεναμ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Λέστερ με 2-0 και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Κόλτσεστερ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ ανώτεροι στο πρώτο μέρος, την ώρα που οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Στο 39' ήρθε και το γκολ που επιβεβαίωσε την υπεροχή των "σπιρουνιών" με εκπληκτικό σουτ του Σον. Οι αλεπούδες ανέβασαν ρυθμό στην επανάληψη, ωστόσο τα πάντα τελείωσαν στο 66', όταν μετά από ασίστ του Σον ο Τσαντλί έκανε το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον (63' Ολμπράιτον), Βασιλέβσκι, Μπεναλουάν, Τσάιλγουελ, Γκιοκχάν Ινλέρ, Ντρίνκγουοτερ (46' Οκαζάκι), Κινγκ, Νέιθαν Ντάιερ (74' Βάρντι), Γκρέι, Ουγιόα.

Τότεναμ: Φορμ, Γουόκερ, Έρικ Ντιρ, Βίμερ, Μπεν Ντέιβις, Τομ Κάρολ, Μπενταλέμπ, Έρικσεν, Λαμέλα (60' Κέιν), Σαντλί (73' Ονόμα), Σον Χέουνγκ-Μιν (84' Ντέλε Άλι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK