3ος γύρος: Η Έξετερ έβαλε δύσκολα στη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ τα βρήκε... σκούρα κόντρα στην Έξετερ και με το 2-2 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", η πρόκριση στον επόμενο γύρο του FA Cup θα κριθεί στον επαναληπτικό του "Άνφιλντ".

3ος γύρος: Η Έξετερ έβαλε δύσκολα στη Λίβερπουλ

Η "πληγωμένη" από τους τραυματισμούς Λίβερπουλ φιλοξενήθηκε στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" από την Έξετερ στο πλαίσιο του 3ου γύρου του FA Cup, με τον Γίργκεν Κλοπ να χρησιμοποιεί στην αρχική ενδεκάδα πολλά νέα παιδιά.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τους "κόκκινους", οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, με τον Νίκολς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για λογαριασμό των γηπεδούχων. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Σινκλέρ έφερε το ματς στα ίσα. Και ενώ όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα έβρισκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, η Έξετερ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στις καθυστερήσεις με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χολμς.

Το γκολ έδωσε.. φτερά στα πόδια των παικτών της Έξετερ που κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα, οι παίκτες του Κλοπ κατάφεραν να ισοφαρίσουν ξανά στο 73' με τον Σμιθ, που εκμεταλλεύτηκε μια λάθος πάσα των αμυντικών. Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος και πλέον η πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης θα κριθεί στον επαναληπτικό του "Άνφιλντ". Αυτό σημαίνει πως η Λίβερπουλ καλείται να δώσει 9 παιχνίδι μέσα στον Ιανουάριο.

Η σύνθεση της Λίβερπουλ: Μπόγκνταν, Ράνταλ, Ιλόρι (78' Μαγκουάιρ), Χοσέ Ενρίκε, Σμιθ, Στιούαρτ, Μπράναγκαν, Κεντ (58' Τσιριβέγια), Τεξέιρα, Μπεντέκε, Σινκλέρ (71' Όχο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η πιο περίεργη συνέντευξη του Κλοπ

Γκολ από απευθείας κόρνερ δέχθηκε η Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK