Άρχισε από τώρα τις ετοιμασίες η Άρσεναλ (PHOTOS)

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει το Σάββατο τη Χαλ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ωστόσο οι "κανονιέρηδες" άρχισαν από τώρα να προετοιμάζουν τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν σε περίπτωση που κατακτήσουν τον τίτλο. Το ίδιο είχαν κάνει και πριν τον τελικό του Champions League το 2006, με την μοίρα όμως να τους παίζει άσχημο παιχνίδι.

Άρχισε από τώρα τις ετοιμασίες η Άρσεναλ (PHOTOS)

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Αγγλίας κινούνται όλοι στο στρατόπεδο της Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, αντιμετωπίζει την Χαλ το απόγευμα του Σαββάτου (17/5) με μοναδικό σκοπό, να στεφθεί κυπελλούχος. Η αισιοδοξία όλων στο σύλλογο είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα ήδη να έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, μετά την απονομή του τροπαίου!

Οι "κανονιέρηδες" ετοιμάζουν μια εορταστική παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει λίγες ώρες πριν τον αγώνα και θα τελειώσει την επόμενη μέρα, με το λεωφορείο της ομάδας να βγαίνει στους δρόμους μαζί με το Κύπελλο Αγγλίας.

Μάλιστα, έχουν τοποθετηθεί στους δρόμους του Λονδίνου προειδοποιητικές πινακίδες, εξαιτίας του κυκλοφοριακού προβλήματος που αναμένεται να δημιουργηθεί το σαββατοκύριακο.

Άρχισε από τώρα τις ετοιμασίες η Άρσεναλ (PHOTOS)

Κάτι αντίστοιχο είχε οργανώσει η Άρσεναλ και το 2006 όταν βρέθηκε στον τελικό του Champions League. Εκεί βρήκαν απέναντί τους την Μπαρτσελόνα, από την οποία και ηττήθηκαν με 2-1, χαλώντας τους έτσι τα όποια εορταστικά σχέδια είχαν προγραμματίσει.

Άρχισε από τώρα τις ετοιμασίες η Άρσεναλ (PHOTOS)

Αξίζει να σημειωθεί, πως η τελευταία φορά που βγήκε στους δρόμους της πόλης το λεωφορείο της Άρσεναλ, πανηγυρίζοντας κάποιο τίτλο ήταν το 2004, όταν η ομάδα κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη:

Αντίο Σανιά σε Άρσεναλ

Πρωταθλήτρια στα έσοδα η Λίβερπουλ, 78 εκ. η ουραγός Κάρντιφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK