"Πλημμύρισαν" οι δρόμοι του Λονδίνου για την Άρσεναλ

Χιλιάδες οπαδοί της Άρσεναλ αψήφησαν τη βροχή και κατέκλυσαν τους δρόμους του Λονδίνου για να γιορτάσουν το 12ο Κύπελλο Αγγλίας που κατέκτησε η ομάδα τους, την ώρα που παίκτες και προπονητές έδιναν τον παλμό από την οροφή του πούλμαν.

"Πλημμύρισαν" οι δρόμοι του Λονδίνου για την Άρσεναλ

Η Άρσεναλ επικράτησε με 4-0 της Άστον Βίλα στον τελικό του FA Cup το βράδυ του Σαββάτου (30/5) και πανηγύρισε το 12ο Κύπελλο Αγγλίας της ιστορίας της, με το οποίο έγινε και η πολυνίκης του θεσμού.

Μία μέρα αργότερα, οι "κανονιέρηδες" έκαναν την καθιερωμένη... παρέλαση στους δρόμους του Λονδίνου, με χιλιάδες οπαδούς της ομάδας να αψηφούν τη βροχή και να "πλημμυρίζουν" τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας για να γιορτάσουν τη νέα επιτυχία.

Παίκτες, τεχνικό τιμ, καθώς φυσικά και ο Αρσέν Βενγκέρ έδωσαν τον παλμό από την οροφή του πούλμαν που μετέφερε την ομάδα σε όλες τις γειτονιές του Λονδίνου.

Την παράσταση βέβαια έκλεψε ο μέσος της Άρσεναλ, Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος ήταν συνεχώς όρθιος αγκαλιά με το τρόπαιο. Δεν παρέλειψε μάλιστα να πάρει το μικρόφωνο και να κάνει... απρεπή σχόλια για τους αντιπάλους των "κανονιέρηδων".

Δείτε σε φωτογραφίες τα όσα διαδραματίστηκαν:

News 24/7

24MEDIA NETWORK