Μουρίνιο: "Βενγκέρ, ειδικός να αποτυγχάνει"

Ο Αρσέν Βενγκέρ υποστήριξε ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί για την Τσέλσι επειδή φοβάται μην αποτύχει και ο Πορτογάλος απάντησε ότι ο Αλσατός είναι η αποτυχία προσωποποιημένη.

Μουρίνιο: "Βενγκέρ, ειδικός να αποτυγχάνει"

Ο προπονητής των "μπλε", οι οποίοι σε αυτή τη φάση οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, έχει χρίσει την ομάδα του τρίτο φαβορί πίσω από τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, θέση που καυτηρίασε ο τεχνικός της Άρσεναλ.

Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε επ' αυτού φροντίζοντας να ρίξει λάδι στη φωτιά της αέναης κόντρας του με τον Βενγκέρ. " Αυτός είναι ο ειδικός στις αποτυχίες", αποκρίθηκε ο 51χρονος κόουτς, εξηγώντας πως " αν υποθέσουμε ότι είναι σωστός και φοβάμαι μην αποτύχω είναι επειδή δεν έχω αποτύχει πολλές φορές".

" Ίσως τότε να έχει δίκιο. Πιθανόν δεν είμαι συνηθισμένος να αποτυγχάνω", συνέχισε ο Μουρίνιο συμπληρώνοντας ότι " η πραγματικότητα είναι πως αυτός είναι ο σπεσιασλίστας. Οκτώ χρόνια χωρίς τρόπαιο είναι αν μη τι άλλο αποτυχία. Αν το έκανα με την Τσέλσι, θα έφευγα από το Λονδίνο και δεν θα επέστρεφα".

Όλα αυτά πριν από τα ντέρμπι στο κύπελλο το Σαββατοκύριακο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK