Οι κάμερες "τσάκωσαν" το αθυρόστομο ξέσπασμα του Μοράτα

Δεν προσέχει πως μιλάει ο Μοράτα. Κι αυτό, διότι το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε μετά τη κατάκτηση του FA Cup με τη Τσέλσι παραήταν αισχρό, με τον Ισπανό να μη γνωρίζει ότι τον ακολουθεί η κάμερα (VIDEO).

Chelsea's Alvaro Morata waits for a throw in to be taken during their English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April, 1, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Alvaro Morata waits for a throw in to be taken during their English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April, 1, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP IMAGE

Η Τσέλσι κατέκτησε τελικά το FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό στάθηκε αρκετό για τον Αλβάρο Μοράτα, προκειμένου να αποβάλει τα... νεύρα του για τη φετινή χρονιά, η οποία δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Μπορεί να μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 89', όμως ο Ισπανός πανηγύρισε ξέφρενα το μοναδικό τρόπαιο των Λονδρέζων για τη τρέχουσα σεζόν, κάτι που τον οδήγησε μάλιστα στο να χρησιμοποιήσει "σκληρή" γλώσσα την ώρα που κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος άσος φώναξε " Αφήστε τους να ρουφήξουν π@@@@@@!", με τα λόγια του να "κατευθύνονται" λογικά προς τους παίκτες των "κόκκινων διαβόλων". Παρόλα αυτά, ο Μοράτα δεν κατάλαβε εκείνη τη στιγμή πως η κάμερα κατέγραφε την αντίδρασή του.

Αν πάντως εξέφρασε αυτά τα λόγια για τη πρώτη του κούπα στο "Νησί", μπορούμε να φανταστούμε τι έχει να πει και για τον Τζουλέν Λοπετέγκι που τον άφησε εκτός 23αδας για το Μουντιάλ της Ρωσίας...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK