Το κοκκαλάκι της νυχτερίδας το βρήκε ο... Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε πικράθηκε με την ήττα από την Μπαρτσελόνα και τον αποκλεισμό από το CL μεσοβδόμαδα όμως πήρε διπλή "γλυκιά" αποζημίωση μέσα σε... λίγες ώρες.

Chelsea's team manager Antonio Conte gestures during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Leicester City and Chelsea, at the King Power stadium in Leicester, England, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's team manager Antonio Conte gestures during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Leicester City and Chelsea, at the King Power stadium in Leicester, England, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Καλύτερα δεν γινόταν για τον Αντόνιο Κόντε! Ο Ιταλός τεχνικός απογοητεύτηκε την περασμένη Τετάρτη όταν η Τσέλσι γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στο "Καμπ Νόου" και αποχαιρέτησε το Champions League στη φάση των "16" όμως μπορεί βάσιμα να ελπίζει πως θα διεκδικήσει σε λίγο καιρό από τώρα εγχώριο τίτλο με την Τσέλσι.

Και αυτό γιατί οι Λονδρέζοι πήραν σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Λέστερ στην παράταση και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους "4" του FA Cup ενώ λίγα λεπτά μετά την πρόκρισή τους έμαθαν το αποτέλεσμα της κλήρωσης που ήταν "λουκούμι" για αυτούς.

Αντίπαλός τους στο δρόμο προς τον τελικό του "Γουέμπλεϊ" θα είναι η Σαουθάμπτον (επικράτησε 2-0 της Γουίγκαν), ενώ στον έτερο ημιτελικό Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ θα... φάνε τα μουστάκια τους για μία θέση στο μεγάλο τελικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK