Αποκλεισμός σοκ για Σίτι από ομάδα της τρίτης κατηγορίας!

Κι όμως, η Σίτι δεν είναι ανίκητη! Για την ακρίβεια την νίκησε-απόκλεισε η Γουίγκαν που αγωνίζεται στην... τρίτη κατηγορία της Αγγλίας! "Χρυσός" σκόρερ ο Γουίλ Γκριγκ στο 79ο λεπτό (VIDEO).

Wigan's Will Grigg celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Wigan Athletic and Manchester City at The DW Stadium, Wigan, England, Monday, Feb. 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
wigan city AP IMAGES

Τελικά το έχει η μοίρα του Γουίλ Γκριγκ να έρχεται το όνομα του στο προσκήνιο. Τον γνωρίσαμε από το τραγούδι " Will Grigg On fire " που έφτιαξε ένας φίλαθλος της Γουίγκαν το 2016 και συνεχίζουμε να τον... θαυμάζουμε και απόψε (19/2).

Ο λόγος διαφορετικός. Βλέπετε, ο 26χρονος επιθετικός πέτυχε ιστορικό γκολ για το FA Cup κόντρα στην Μάνστεστερ Σίτι, με το οποίο η Γουίγκαν πήρε την πρόκριση στους "8" του θεσμού, αφήνοντας εκτός τους "πολίτες".

Το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα και μία αποβολή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ντελφ έπεσε με τα δυο πόδια πάνω στον Πάουελ και ο διαιτητής του έδειξε, με καθυστέρηση, την κόκκινη κάρτα.

Η Σίτι αν και με παίκτη λιγότερο πίεσε, όμως βίωσε ντροπιαστικό αποκλεισμό.

AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK