Έχασε και αυτόν τον τίτλο ο Γιούργκεν Κλοπ

Μετά τον αποκλεισμό από το League Cup ήρθε και αυτός από το FA Cup για την Λίβερπουλ, στο Άνφιλντ μάλιστα, που πλέον δεν κυνηγάει τίποτα στην Αγγλία, πέραν μίας θέσης για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου (VIDEO)!

Liverpool's Joel Matip, centre, appears dejected after scoring an own-goal for West Bromwich Albion's third goal during the English FA Cup, fourth round soccer match between Liverpool and West Bromwich Albion, at the Anfield stadium, Liverpool, England, Saturday Jan. 27, 2018. (Peter Byrne/PA via AP)
Joel Matip AP IMAGES

Τον Σεπτέμβριο του 2017 ήταν η Λέστερ που νίκησε 2-0 την Λίβερπουλ και την άφησε εκτός League Cup. Τώρα (27/) ήρθε η σειρά της Γουέστ Μπρομ για να... αποκλείσει τους Reds του Κλοπ και από την άλλη διοργάνωση για το κύπελλο την Αγγλία.

Κι όλα αυτά ενώ η Λίβερπουλ προηγήθηκε στο σκορ νωρίς-νωρίς με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, όμως βρέθηκε να χάνει με 3-1 χάρη στα γκολ των Ροντρίγκες (2 φορές) και το αυτογκόλ του Μάτιπ με το... τακουνάκι.

Ο Σαλάχ μείωσε προσωρινά σε 2-3 στο 78ο λεπτό, όμως ο Φόστερ με δυο φανταστικές αποκρούσεις κράτησε το σκορ σε αυτά τα επίπεδα και πλέον η Άλμπιον συνεχίζει στο θεσμό με τους "reds" να τον βλέπουν από τον... καναπέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK