Πιάστηκε στα χέρια με οπαδό της Γουίγκαν ο Αγκουέρο

Ο ντροπιαστικός αποκλεισμός της Μάντσεστερ Σίτι από την Γουίγκαν στο FA Cup, συνοδεύτηκε από επίσης ντροπιαστικές εικόνες μετά τη λήξη του ματς και της ιστορικής πρόκρισης που πήρε η ομάδα του Πολ Κουκ. (VIDEO)

Πιάστηκε στα χέρια με οπαδό της Γουίγκαν ο Αγκουέρο

Η ήττα της Σίτι από την Γουίγκαν με 1-0 και ο αποκλεισμός από το FA Cup έφερε παρατράγουδα! Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, εκστασιασμένοι οπαδοί της ομάδας του Πολ Κουκ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να γιορτάσουν τη νίκη και την ιστορική πρόκριση.

Εκτός του ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα που αντάλλαξε μερικά "γαλλικά" με τον προπονητή της Γουίγκαν στη φυσούνα, στον αγωνιστικό χώρο τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα.

Εκεί, πρωταγωνιστής ήταν ο Σέρτζιο Αγκουέρο, καθώς απώθησε βίαια με το χέρι του έναν οπαδό που τον πλησίασε κι κάπως έτσι το θέμα πήγε να ξεφύγει. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω VIDEO, ο "Κουν" στεναχωρημένος πήγαινε προς τα αποδυτήρια και κόσμος τον πλησίαζε για μία σέλφι.

Ωστόσο, όταν έφτασε κοντά του ο συγκεκριμένος οπαδός, προφανώς κάτι του είπε και ο σταρ της Σίτι αντέδρασε κατ' αυτόν τον άσχημο τρόπο.

Ευτυχώς για τον Αργεντινό παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τα μάζεψαν χωρίς το θέμα να τραβήξει παραπάνω, αν και αυτό που ήταν να κάνει ο γκολεαδόρ του Γκουαρντιόλα το έκανε και δεν... σβήνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK