Το θέατρο, η κόκκινη και το κράξιμο του Φαν Χάαλ στον Ντι Μαρία (VIDEO)

Έξαλλος με τον Άνχελ Ντι Μαρία ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Άρσεναλ για το FA Cup ο Λουίς Φαν Χάαλ. Ο Ολλανδός τεχνικός υποστήριξε πως ο ποδοσφαιριστής του δεν είχε την παραμικρή δικαιολογία για την κόκκινη που δέχτηκε.

Το θέατρο, η κόκκινη και το κράξιμο του Φαν Χάαλ στον Ντι Μαρία (VIDEO)

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αποβλήθηκε στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης με την Άρσεναλ κι ενώ η Γιουνάιτεντ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1, καθώς αρχικά είδε κίτρινη για θέατρο κι εν συνεχεία κόκκινη γιατί έπιασε τον διαιτητή, Μάικλ Όλιβερ, από τη φανέλα, διαμαρτυρόμενος για την κίτρινη κάρτα.

Η παιδαριώδης συμπεριφορά του Αργεντινού άσου έβγαλε από τα ρούχα του τον Λουίς Φαν Χάαλ, που υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής του δεν είχε την παραμικρή δικαιολογία.

"Στην Ισπανία γνωρίζει πως δεν επιτρέπεται να αγγίζει τον διαιτητή, αλλά του ξέφυγε το συναίσθημά του. Έχω ήδη μιλήσει μαζί του, ξέρει τη γνώμη μου αλλά πρέπει να ξαναδώ τη φάση σε video.

Νομίζω ότι άγγιξε τον διαιτητή και αυτό απαγορεύεται σε κάθε χώρα, οπότε δεν έχει καμία δικαιολογία.

Δεν ήταν έξυπνο αυτό που έκανε από τη στιγμή που γνωρίζει ότι δεν μπορεί να αγγίζει τον διαιτητή. Όλοι οι παίκτες το ξέρουν αυτό.

Το θέατρο, η κόκκινη και το κράξιμο του Φαν Χάαλ στον Ντι Μαρία (VIDEO)

Έχω πει στον Ντι Μαρία ότι ο διαιτητής είναι το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο και θα πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτό.

Δεν είναι πάντως εύκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου σε ένα τέτοιο παιχνίδι και ξέρω ότι σε τέτοια παιχνίδια είναι εύκολο για έναν παίκτη να δει την κόκκινη κάρτα".

Σε ερώτηση δε για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από τον Ντάνι Γουέλμπεκ, για τον οποίο ο ίδιος είχε ανοίξει την πόρτα της εξόδου το περασμένο καλοκαίρι, ο Ολλανδός τεχνικός απάντησε:

"Συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο ένας παίκτης να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του. Μου έκανε έκπληξη επίσης ότι ο Βενγκέρ τον ξεκίνησε βασικό σε αυτή τη θέση.

Οι παίκτες που παίζουν κόντρα στις πρώην ομάδες τους έχουν συνήθως κίνητρα, αν και νομίζω ότι εμείς δώσαμε αυτό το γκολ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK