Ο Τζέραρντ "ψάρεψε" αντίπαλο-λουκούμι για την Λίβερπουλ

Ο Στίβεν Τζέραρντ διάλεξε το μπαλάκι που έφερε θεωρητικά "ευκολο" αντίπαλο στο δρόμο της Λίβερπουλ στο FA Cup και το συνέδεσε με τα σενάρια επιστροφής στο "Anfield" (VIDEO).

Ο Τζέραρντ "ψάρεψε" αντίπαλο-λουκούμι για την Λίβερπουλ

Μετά την απόφασή του να κρεμάσει οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει πόστο στα τμήματα υποδομής της αγαπημένης του Λίβερπουλ και οι αμέτρητοι φανς των "reds" περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή του ιστορικού αρχηγού.

Ο Τζέραρντ "ψάρεψε" αντίπαλο-λουκούμι για την Λίβερπουλ

Μέχρι να γίνει πάντως αυτό (αν γίνει), ο Τζέραρντ φρόντισε να κάνει χαρούμενη την πρώην ομάδα του μέσω της αποψινής... κλήρωσης του 3ου γύρου του FA Cup. Ο 36χρονος άσος συμμετείχε στη διαδικασία της κλήρωσης μαζί με τον επίσης παλαίμαχο άσο Ίαν Ράιτ και ήταν εκείνος που "ψάρεψε" μία εκ των Νιούπορτ ή Πλίμουθ ως αντίπαλο των "κόκκινων", με το ματς να διεξάγεται μάλιστα στο "Anfield".

"Του βρήκα δουλειά μαζί με τον Κλοπ τώρα, είναι χαρούμενος τώρα", ήταν το σχόλιο του Ράιτ θέλοντας να τον... πειράξει για το γεγονός ότι ο "Stevie G" έφερε γούρι στην ομάδα του, με τον Τζέραρντ να απαντάει: "Ναι, θα πρέπει να μου βρει δουλειά για αυτό".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK