Πρωτοπόροι οι Άγγλοι: βάζουν και τέταρτη αλλαγή στα παιχνίδια!

Οι ποδοσφαιρικές αρχές στο Νησί είναι έτη φωτός μπροστά σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο καθώς άναψαν πράσινο φως για 4η αλλαγή! Ποιά είναι τα παιχνίδια που θα εφαρμοστεί το μέτρο.

Πρωτοπόροι οι Άγγλοι: βάζουν και τέταρτη αλλαγή στα παιχνίδια!

Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρχει δράση στην Premier League καθώς είναι προγραμματισμένες οι τέσσερις αναμετρήσεις για τους "8" του Fa Cup, με αυτήν μεταξύ της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Τσέλσι και της κατόχου του τροπαίου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει.

Όλα τα παιχνίδια θα είναι νοκ-άουτ και δεν θα υπάρχει αγώνας ρεβάνς, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που έχουμε ισοπαλία στο 90λεπτο θα υπάρχει παράταση ή και πέναλτι αν χρειαστεί, ωστόσο η "είδηση" είναι άλλη.

Πρωτοπόροι οι Άγγλοι: βάζουν και τέταρτη αλλαγή στα παιχνίδια!

Αναφερόμαστε φυσικά στην τέταρτη αλλαγή (!) που θα μπορούν να κάνουν όλες οι ομάδες στα προημιτελικά αν τα ζευγάρια οδηγηθούν στην παράσταση, με το συγκεκριμένο μέτρο να εφαρμόζεται δοκιμαστικά και αφού έχει δοθεί η απαραίτηση έγκριση από την αρμόδια Ένωση (International Football Association Board).

"Με το Κύπελλο να έχει πλέον νοκ-άουτ αγώνες, η εισαγωγή της τέταρτης αλλαγής στην παράταση θα φέρει έξτρα ίντριγκα και ενδιαφέρον.

Επίσης από άποψη τακτικής θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς οι προπονητές θα αξιοποιήσουν την ευκαιρία για μία έξτρα αλλαγή σε τέτοια παιχνίδια με υψηλό προφίλ και τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή στο τελικό αποτέλεσμα", δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της FA, Μάρτιν Γκλεν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ:

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άρσεναλ - Λίνκολν

Μάντσεστερ Σίτι - Μίντλεσμπρο

Τότεναμ - Μίλγουολ

News 24/7

24MEDIA NETWORK