Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

Ο Αντονί Μαρσιάλ εξελίσσεται σε ηγέτη της φετινής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού με τέρμα του στις καθυστερήσεις, έδωσε τη νίκη 2-1 επί της Έβερτον στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το γκολ του Αντονί Μαρσιάλ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του FA Cup για 19η φορά στην ιστορία της, μετά από τη συναρπαστική νίκη 2-1 επί της Έβερτον στο "Γουέμπλεϊ", για τον πρώτο ημιτελικό του θεσμού. Ο Φελαϊνί άνοιξε το σκορ, ο Σμόλινγκ ισοφάρισε με αυτογκόλ, έπιασε πέναλτι ο Ντε Χέα.Ο Γάλλος επιθετικός, ένας από τους πιο δραστήριους παίκτες της αναμέτρησης, λύτρωσε τους "κόκκινους διαβόλους" και τους έστειλε στον πρώτο τελικό από το 2007, απέναντι σε μία ομάδα που έπιαζε για τον τελευταίο στόχο της χρονιάς. Εξάλλου, τα δημοσίευματα από Αγγλία ήθελαν τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να απολύεται σε περίπτωση αποκλεισμού και τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδιναν πλεονέκτημα σε αυτό το ενδεχόμενο. Το γκολ του πρώην μέσου των "ζαχαρωτών", Μαρουάν Φελαϊνί, στο 34' μετά από ασίστ του Μαρσιάλ έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, χωρίς η Γιουνάιτεντ να είναι πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2
Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ρόμελου Λουκάκου έχασε ορισμένες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Τίμοθι Φοσού Μενσά και το οποίο έπιασε ο Νταβίδ ντε Χέα στο 57'. Οι τύποις γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και οι κόποι τους δικαιώθηκαν στο 75', με τον Κρις Σμόλινγκ να σημειώνει αυτογκόλ. Ο Μαρτίνεθ είχε ρίξει στο παιχνίδι τον Ζεράρ Ντεουλοφέου ψάχνοντας το γκολ και ο Λουίς φαν Χάαλ, επίσης υπό πίεση, τον Άντερ Ερέρα στα τελευταία λεπτά, που περιελάμβαναν αρκετές καλές στιγμές και εν τέλει το γκολ του Μαρσιάλ στο 93'.

Εβερτον (4-2-3-1): Ρόμπλες, Μπέσιτς, Στόουνς, Γιαγκέλκα, Μπέινς, Μακάρθι, Γκίμπσον (90+4' Μιραλάς), Λένον (70' Ντεουλοφέου), Μπάρκλεϊ, Κλέβερλι, Λουκάκου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-1-4-1): Ντε Χέα, Φοσού Μενσά (62' Βαλένσια), Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο, Κάρικ, Λίνγκαρντ, Φελαϊνί (87' Ερέρα), Ρούνεϊ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

19:15 Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

(75' αυτ. Σμόλινγκ - 34' Φελαϊνί, 90+3' Μαρσιάλ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

18:00 Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ

Τελικός

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΙΟΥ 2016

18:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας ή Γουότφορντ

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK