Στα ημιτελικά του FA Cup η Γιουνάιτεντ

Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που είχαν αφήσει Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισαν το βράδυ της Τετάρτης (13/4) και οι "κόκκινοι διάβολοι" εξασφάλισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup.

Στα ημιτελικά του FA Cup η Γιουνάιτεντ

To εισιτήριο για τα ημιτελικά του FA Cup εξασφάλισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ εκτός έδρας στη ρεβάνς των προημιτελικών της διοργάνωσης. Επόμενος αντίπαλος για τους "κόκκινους διαβόλους" η Έβερτον.

Η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ ήταν καλύτερη, ωστόσο δεν κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον πρώτο λόγο στο ματς, μέχρι οι γηπεδούχοι να βγουν από το... καβούκι τους, αναγκάζοντας τον Ντε Χέα σε μερικές πολύ καλές επεμβάσεις.

Στο 54' ο Ράσφορντ άνοιξε ωραία το σκορ για τη Γιουνάιτεντ, ενώ 13 λεπτά αργότερα, ο Φελαϊνί έκανε το 0-2, "καθαρίζοντας" ουσιαστικά για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η Γουέστ Χαμ ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 79' με τον Τόμκινς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Γουέστ Χαμ: Ράντολφ, Αντόνιο, Τόμκινς, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Κουγιατέ, Νομπλ, Λανσίνι (74' Εμενίκε), Ενέρ Βαλένσια (62' Μόουζες), Παγέτ, Άντι Κάρολ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Φόσου-Μένσα, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο (68' Αντόνιο Βαλένσια), Κάρικ, Φελαϊνί, Αντέρ Ερέρα (76' Σνιντερλέν), Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ (89' Ρούνεϊ).

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Σάββατο 23/4

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:15)

Κυριακή 25/4

Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ (18:00)

News 24/7

24MEDIA NETWORK