Στον τελικό η Λίβερπουλ

Με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ νίκησε τη συμπολίτισσά της Εβερτον με 2-1 στο Ουέμπλεϊ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Χρυσός σκόρερ ο Κάρολ στο 87' μετά από φάουλ του Μπέλαμι.

Στον τελικό η Λίβερπουλ

Αν μην τι άλλο έγινε ένας δραματικός ημιτελικός σ' ένα σκηνικό που μόνο στην Αγγλία μπορεί να δει κανείς.

Στο κατάμεστο "Ουέμπλεϊ" η Εβερτον κατάφερε να κάνει αυτό που κάθε αουτσάιντερ ονειρεύεται. Να αιφνιδιάσει το φαβορί. Τα ζαχαρωτά εκμεταλλεύτηκαν άριστα το αμυντικό λάθος της Λίβερπουλ στο 24' και με το τέρμα του Γέλαβιτς άνοιξαν το σκορ.

Για να συνέλθουν από το σοκ οι "ρεντς" χρειάστηκαν 20 και πλέον λεπτά. Το δεύτερο ημίχρονο όμως τους ανήκε αφού με κύριο άξονα τον εκπληκτικό Σουάρεζ πήραν τα ηνία και σφυροκόπησαν την αντίπαλη εστία.

Ο Ουρουγουανός μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που ισοφάρισε στο 62' δίνοντας ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του. Τα λεπτά όμως περνούσαν και οι πάντες άρχισαν να συμβιβάζονται με την ιδέα της παράτασης. Οχι όμως και ο Κάρολ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα από το φάουλ του νεοεισελθόντα Μπέλαμι και έγραψε με κεφαλιά το 2-1 στο 87'.

Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ: Τζόουνς, Τζόνσον, Αγκερ, Κάραχερ, Σκρτελ, Τζέραρντ, Χέντερσον (75' Μάξι Ροντρίγκες) Ντάουνινγκ (84' Μπέλαμι), Σπίρινγκ, Σουάρες, Κάρολ.

Εβερτον: Χάουαρντ, Μπέινς (88' Ανιτσέμπε), Χάιτινγκα, Ντίστιν, Νέβιλ, Γκίμπσον, Κέιχιλ, Οσμαν, Φελαϊνί, Γέλαβιτς, Γκουέιγ (68' Κόλεμαν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK