H γκάφα ολκής με "θύμα" τον Χάρι Κέιν έφερε δημόσια συγγνώμη

H αγγλική ομοσπονδία θέλησε να αστειευτεί με τον Χάρι Κέιν στο φινάλε του αγώνα της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η έμπνευσή της αποδείχτηκε άκρως αποτυχημένη (VIDEO).

Tottenham's Harry Kane shoots the ball past Manchester United's Phil Jones, left, during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's Harry Kane shoots the ball past Manchester United's Phil Jones, left, during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρήθηκαν το Σάββατο στο "Γουέμπλεϊ" στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας και εκείνη που χαμογέλασε στο φινάλε ήταν η ομάδα του Μουρίνιο: ναι μεν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με τέρμα του Ντέλε Άλι όμως πέτυχε την ανατροπή με τους Σάντσες και Ερέρα και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα βρει απέναντί της την Τσέλσι.

Περισσότερο πάντως και από το παιχνίδι, αυτό που συζητήθηκε έντονα ήταν ένα τιτίβισμα που έκανε η αγγλική ομοσπονδία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter καθώς σε αυτό ρωτάει "Τι είναι αυτό στην τσέπη σου Κρις", απευθυνόμενη στον Σμόλινγκ, με τον άσο της Γιουνάιτεντ να απαντάει μέσω video "Xάρι Κέιν".

Όπως διέρρευσε στα αγγλικά ΜΜΕ, ούτε η Τότεναμ ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "εκτίμησαν" το ιδιαίτερο χιούμορ από την πλευρά του ανθρώπου που χειριζόταν τον λογαριασμό της FA στο Twitter την ώρα του τελικού, με το τιτίβισμα να "εξαφανίζεται" λίγη ώρα μετά την εμφάνισή του.

Μάλιστα, υπάρχει και παρέμβαση του εκπροσώπου της ομοσπονδίας, που γνωστοποίησε πως η FA έχει ζητήσει επίσημα συγγνώμη από τους δύο συλλόγους σε περίπτωση που αισθάνθηκαν κάποιο είδος προσβολής για αυτό το τιτίβισμα, με πρωταγωνιστές τους δύο Άγγλους διεθνείς παίκτες, Χάρι Κέιν και Κρις Σμόλινγκ.

H γκάφα ολκής με "θύμα" τον Χάρι Κέιν έφερε δημόσια συγγνώμη

News 24/7

24MEDIA NETWORK