4ος γύρος: Πρόκριση με "πεντάρα" η Σίτι, πρώτη νίκη για τη Λίβερπουλ του Κλοπ, εκτός η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Σίτι εξασφάλισε εμφατική πρόκριση στον επόμενο γύρο του League Cup επικρατώντας με 5-1 της Κρίσταλ Πάλας στο "Έτιχαντ". Πρώτη νίκη της Λίβερπουλ με τον Κλοπ στον πάγκο, 1-0 την Μπόρνμουθ. Αποκλεισμός στα πέναλτι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

4ος γύρος: Πρόκριση με "πεντάρα" η Σίτι, πρώτη νίκη για τη Λίβερπουλ του Κλοπ, εκτός η Γιουνάιτεντ

Την πρώτη της νίκη με τον Γίργκεν Κλοπ στον πάγκο πανηγύρισε η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπόρνμουθ στο "Άνφιλντ" και εξασφάλισε την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του League Cup.

Οι "κόκκινοι" μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ στο 17' με τον Κλάιν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ένα γκολ που τελικά αποδείχθηκε καθοριστικό, αφού ήταν και αυτό που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μπόρνμουθ είχε τις στιγμές της και προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα στο πρώτο ημίχρονο χωρίς αποτέλεσμα, ενώ θα μπορούσαν να έχουν βρει δίχτυα και στις καθυστερήσεις του αγώνα, με το 1-0 να μένει όμως μέχρι το τέλος.

Η σύνθεση της Λίβερπουλ: Μπόγκνταν, Λόβρεν, Ράνταλ, Τουρέ (33' Σκρτελ), Κλάιν, Μπράναγκαν (65' Λούκας Λέιβα), Τζο Άλεν, Φιρμίνο (87' Λαλάνα), Άιμπ, Ζοάο Κάρλος, Οριζί.

Η αντίδραση του Κλοπ στο γκολ της Λίβερπουλ:

4ος γύρος: Πρόκριση με "πεντάρα" η Σίτι, πρώτη νίκη για τη Λίβερπουλ του Κλοπ, εκτός η Γιουνάιτεντ
© REUTERS

Εύκολο βράδυ για την Μάντσεστερ Σίτι που νίκησε με 5-1 την Κρίσταλ Πάλας στο "Έτιχαντ" και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του League Cup. O Μπονί άνοιξε το σκορ για τους "πολίτες" στο 22' και ο Ντε Μπρούινε έκανε το 2-0 στο 44'. Στο 59' ο Ιχεανάτσο έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ "γράφοντας" το 3-0 και στο 76' ο Τουρέ διαμόρφωσε το 4-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Κρίσταλ Πάλας ήταν να μειώσει σε 4-1, ένα λεπτό πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας για να έρθει στο 94' ο Γκαρσία και να διαμορφώσει το τελικό 5-1.

Η σύνθεση της Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγιέρο, Σαμπαλέτα (56' Σανιά), Ντεμικέλις, Μανγκαλά, Κολάροβ, Φερνάντο, Γιαγιά Τουρέ, Χεσούς Νάβας, Ντε Μπρούινε (75' Ρόμπερτς), Ιχεανάτσο, Μπονί (84' Γκαρσία).

4ος γύρος: Πρόκριση με "πεντάρα" η Σίτι, πρώτη νίκη για τη Λίβερπουλ του Κλοπ, εκτός η Γιουνάιτεντ

Εκτός της συνέχειας του League Cup έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε από την Μίνλεσμπρο στη διαδικασία των πέναλτι στο "Ολντ Τράφορντ". Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, σε αντίθεση με τους "κόκκινους διαβόλους".

Ο Φαν Χάαλ έριξε στη "μάχη" τον Γουέιν Ρούνεϊ στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα των γηπεδούχων βελτιώθηκε αισθητά, ωστόσο το γκολ δεν ήρθε με αποτέλεσμα το ματς να λήξει χωρίς σκορ και να οδηγηθεί στην παράταση, παρά το γεγονός πως και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να "κλέψουν" την πρόκριση. Στον έξτρα χρόνο τα πράγματα δεν άλλαξαν κι έτσι τα πέναλτι έκριναν τελικά το αποτέλεσμα.

Ρούνεϊ, Κάρικ και Γιανγκ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα και ως εκ τούτου η Γιουνάιτεντ αποχαιρέτισε το League Cup, χαρίζοντας την πρόκριση στη Μίντλεσμπρο.

Η σύνθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο (61' Γιανγκ), Κάρικ, Φελαϊνί, Αντρέας Περέιρα, Λίνγκαρντ, Ντεπάι (71' Μαρσιάλ), Γουίλσον (46' Ρούνεϊ).

Τα αποτελέσματα του 4ου γύρου

Τρίτη 27 Οκτωβρίου:

21:45 Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Άρσεναλ 3-0

21:45 Έβερτον - Νόριτς 1-1 (4-3 στα πέναλτι)

21:45 Χαλ - Λέστερ 0-0 (5-4 στα πέναλτι)

21:45 Στόουκ - Τσέλσι 1-1 (5-4 στα πέναλτι)

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου:

21:45 Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ 1-0

21:45 Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας 5-1

21:45 Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα 2-1

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίντλεσμπρο 0-0 (1-3 στα πέναλτι)

News 24/7

24MEDIA NETWORK