Σκληρά μαρκαρίσματα και νεύρα από τον Κόστα (VIDEO)

Αρνητικός πρωταγωνιστής για την Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Λίβερπουλ ήταν ο Ντιέγο Κόστα, ο οποίος αρχικά πραγματοποίησε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Τσαν και στη συνέχεια είχε μια μικρή αψιμαχία με τον Στίβεν Τζέραρντ. Δείτε τα VIDEOS.

Σκληρά μαρκαρίσματα και νεύρα από τον Κόστα (VIDEO)

Από ένα ντέρμπι δεν λείπουν ποτέ τα σκληρά μαρκαρίσματα. Ωστόσο, ο Ντιέγο Κόστα φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Λίβερπουλ, βρίσκοντας με τις τάπες τον Τσαν στον αστράγαλο, μετά από μια μεταξύ τους μονομαχία, με τον διαιτητή να χάνει τη φάση.

Δείτε το VIDEO με το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του 26χρονου:

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 22ο λεπτό, ο Σκρτελ μάρκαρε τον Κόστα μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε άουτ κάτω από έντονες διαμαρτυρίες. Το ριπλέι επιβεβαίωσε πως αυτή τη φορά ο διαιτητής είχε αδικήσει τον Κόστα, αφού ο άσος της Λίβερπουλ βρήκε με το δεξί πόδι τον επιθετικό της Τσέλσι και δεν είχε καμία επαφή με την μπάλα. Για του λόγου το αληθές, δείτε το VIDEO:

Ιδού και η φωτογραφία με το στιγμιότυπο:

Σκληρά μαρκαρίσματα και νεύρα από τον Κόστα (VIDEO)

To ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου είχαμε νέο περιστατικό με πρωταγωνιστή ξανά τον Ντιέγο Κόστα. Αυτή τη φορά, ο ποδοσφαιριστής των "μπλε" μάρκαρε με... ιδιαίτερη θέρμη τον Στίβεν Τζέραρντ, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έχουν μια μικρή αψιμαχία. Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK