Ο 35άρης Κάρικ έγινε Μπολτ μπροστά στον Αγκουέρο!

Ποιά ήταν η φάση που έκανε τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να ενθουσιαστούν όσο και στο γκολ του Μάτα απέναντι στην Σίτι; Μα φυσικά όταν ο Κάρικ νίκησε στο σπριντ τον Αγκουέρο (VIDEO)!

Ο 35άρης Κάρικ έγινε Μπολτ μπροστά στον Αγκουέρο!

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, με νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, τώρα όμως τίποτα δεν φαίνεται να της... πηγαίνει και απόδειξη είναι το γεγονός πως αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και έξι διαδοχικά παιχνίδια.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο αρνητικό σερί στην προπονητική καριέρα του Πεπ Γκουαρδιόλα και υπάρχει μάλιστα μία φάση από τον τελευταίο αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου αποτυπώνει ανάγλυφα την αρνητική αύρα που υπάρχει γύρω από τους "πολίτες".

Είναι η φάση του 85ου λεπτού, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 1-0 με το γκολ του Μάτα από το 54' και τους φιλοξενούμενους να τα δίνουν όλα για την ισοφάριση.

Ο Γκουαρδιόλα είχε περάσει μάλιστα στο ματς στο 71' τον Αγκουέρο αλλά ο Αργεντινός άσος "εκτέθηκε" ανεπανόρθωτα.

Πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου από τα δεξιά και ξεκίνησε μία κούρσα όμως ο 35χρονος Μάικλ Κάρικ, αν και είχε καταπονηθεί περισσότερο (βασικός για Γιουνάιτεντ) και δεν είναι από τους πιο... γρήγορους στον κόσμο, όχι μόνο τον έφτασε, αλλά τον έκοψε και κέρδισε και επιθετικό φάουλ από τον "Κουν".

Φυσικά ο έμπειρος άσος των "κόκκινων διαβόλων" γνώρισε την αποθέωση από το κοινό της Γιουνάιτεντ και στα social media έφτασε να χαρακτηρίζεται ακόμα και... Γιουσέιν Μπολτ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μουρίνιο πήρε το αίμα του πίσω από τον Γκουαρδιόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK