Στα ημιτελικά με "τεσσάρα" η Σίτι

Με τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα της Χαλ με 4-1 στο "Έτιχαντ" και εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup.

Στα ημιτελικά με "τεσσάρα" η Σίτι

Εύκολο βράδυ για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 4-1 της Χαλ στο "Έτιχαντ" και προκρίθηκε στα ημιτελικά του League Cup. Οι "πολίτες" επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους, πήραν το προβάδισμα από το 11ο λεπτό με τον Μπονί, με το 1-0 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφού οι ευκαιρίες από τις δύο ομάδες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Το δεύτερο ημίχρονο επιφύλασσε περισσότερα γκολ και θέαμα, με την Σίτι να ξεσπά στο τελευταίο δεκάλεπτο με τρία γκολ. Στο 80' ο Ιχεανάτσο έκανε το 2-0 "καθαρίζοντας" ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Κέβιν ντε Μπρούινε. Ο Βέλγος "έγραψε" το 3-0 για την ομάδα του στο 83' και τέσσερα λεπτά αργότερα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Σίτι σημειώνοντας και δεύτερο γκολ. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Χαλ ήταν να μειώσει σε 4-1 με τον Ρόμπερτσον στις καθυστερήσεις.

Η σύνθεση της Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγιέρο, Σανιά, Οταμέντι, Μανγκαλά, Κλισί, Ντελφ, Φερναντίνιο, Νάβας (62' Στέρλινγκ), Σίλβα (83' Ντεμιτσέλις), Ντε Μπρούινε, Μπονί (71' Ιχεανάτσο).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των προημιτελικών

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου

Μάντσεστερ Σίτι - Χαλ 4-1

Μίντλεσμπρο - Έβερτον 0-2

Στόουκ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2-0

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

21:45 Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK