Τι έβαλες βρε Μέισον;

Η Χαλ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του League Cup με 2-1 επί της Στόουκ με τον Ράιαν Μέισον να πετυχαίνει πανέμορφο γκολ με σκαφτό σουτ πάνω στην κίνηση (VIDEO).

Τι έβαλες βρε Μέισον;

Η καριέρα του Μέισον είναι λίγο... τρελή. Παιδί των ακαδημιών της Τότεναμ, αγωνίστηκε στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, δόθηκε δανεικός στην Λοριάν, επέστρεψε στα "σπυρούνια" για να μείνει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι.

Φυσικά δεν έμεινε χωρίς ομάδας, αφού η Χαλ φρόντισε να τον κλείσει και λίγες εβδομάδες αργότερα άρχισε την απόσβεση. Γκολάρα (στο 0:54) για το κύπελλο εναντίον της Στόουκ και πρόκριση στην επόμενη φάση!

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ