Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 1-4

Χάρη σε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, η Λίβερπουλ "διέλυσε" εκτός έδρας της Μάντσεστερ Σίτι με 4-1, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στο "Έτιχαντ" σε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά το 2008.

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 1-4

Τη μεγαλύτερη νίκη της με τον Γίργκεν Κλοπ στον πάγκο πανηγύρισε η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" με 4-1, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στην έδρα των "πολιτών" σε ματς πρωταθλήματος μετά το 2008.

Οι "κόκκινοι" στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησαν την καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνισή τους στη σεζόν. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους με αυτογκόλ ο Μανγκανά, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει μετά από γύρισμα του Φιρμίνιο μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ.

Οι παίκτες του Κλοπ ήταν ασταμάτητοι με αποτέλεσμα να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 23'. Δημιουργός ήταν και πάλι ο Φιρμίνιο, ο οποίος πέρασε την άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι, έδωσε από δεξιά στον Κουτίνιο και εκείνος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Η ώρα του Φιρμίνιο να σκοράρει ήρθε στο 32'. Ο Τζαν με εκπληκτικό τακουνάκι έδωσε στον Κουτίνιο, εκείνος έκανε την πάσα στον Φιρμίνιο, ο οποίος με πλασέ "έγραψε" το 0-3. Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να μειώσει σε 1-3 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με πολύ όμορφο γκολ του Αγουέρο και ανέβασε αισθητά την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει κι άλλο γκολ.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 83' ο Σκρτελ, δίνοντας διστάσεις θριάμβου στο ήδη μεγάλο "διπλό" της Λίβερπουλ.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Ντεμιτσέλις, Μανγκαλά, Κολάροφ, Τουρέ, Φερνάντο, Νάβας, Στέρλινγκ, Ντε Μπράινε, Αγουέρο.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Σκρτελ, Λόβρεν, Μορένο, Λούκας, Τζαν, Μίλνερ, Λαλάνα, Κοουτίνιο, Φιρμίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

13η αγ.: Πρώτος ο Ρανιέρι, σοκ για Άρσεναλ, γλίτωσαν Τσέλσι, Γιουνάιτεντ

Το LIVE του αγώνα:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK