27η αγ.: Μοιρασιά με... χαμένες τη Σίτι και τη Νιούκαστλ

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι με τη Νιούκαστλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία ομάδα. Γκολ Νο.100 για τον Κουν Αγκουέρο στην Premier League!

27η αγ.: Μοιρασιά με... χαμένες τη Σίτι και τη Νιούκαστλ

Σε μία αναμέτρηση με πάθος, ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα, η Νιούκαστλ με την Μάντσεστερ Σίτι μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ". Οι "καρακάξες" ήθελαν επιτακτικά τη νίκη, αφού παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη τέσσερις στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, οι "πολίτες" κυνηγούσαν το "τρίποντο" ώστε να "κλειδώσουν" -σε μεγάλο βαθμό- την είσοδο στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Ο αγώνας άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 16' ο Κουν Αγκουέρο με όμορφη κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στη Σίτι.

27η αγ.: Μοιρασιά με... χαμένες τη Σίτι και τη Νιούκαστλ

Αυτό ήταν το 100ό γκολ του Αργεντινού στην Premier League που το πανηγύρισε με την... καρδιά του! Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ δεν επηρεάστηκε από το εις βάρος της γκολ, πίεσε για την ισοφάριση και τελικά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 31' με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ του Βούρνον Ανίτα. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επεμβάσεις των Ντάρλοου και Χαρτ διατήρησαν στα επίπεδα του 1-1 το σκορ.

Δείτε το 0-1:

Δείτε το 1-1:

Νιούκαστλ (4-2-3-1): Ντάρλοου, Ανίτα, Εμπεμπά, Λάσκελες, Ντάμετ, Τιοτέ, Κόλμπακ, Τάουνσεντ (81' Βαϊνάλντουμ), Αγιόθε Πέρεθ (92' Άαρονς), Σισοκό, Σισέ (55' Μίτροβιτς).

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροφ, Τουρέ (73' Φερναντίνιο), Φερνάντο, Χεσούς Νάβας (84' Μπονί), Ντελφ (68' Στέρλινγκ), Ντε Μπρόινε, Αγκουέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Premier League 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK