31η αγ.: Με αυτογκόλ η Γιουνάιτεντ, θρίαμβος της Σίτι

Το αυτογκόλ του Τίτους Μπρέιμπλ στο 27ο λεπτό χάρισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νίκη επί της Σάντερλαντ (1-0) και διατήρησε στους 15 βαθμούς τη διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Νιούκαστλ (4-0).

31η αγ.: Με αυτογκόλ η Γιουνάιτεντ, θρίαμβος της Σίτι

Ο Άλεξ Φέργκιουσον παρέταξε την ομάδα του χωρίς τους Γουέιν Ρούνεϊ, Ρίο Φέρντιναντ, Ράιαν Γκιγκς και Ντάνι Γουέλμπεκ, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να πανηγυρίσει την 7η συνεχόμενη νίκη. Το... αυτογκόλ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 27ο λεπτό και προήλθε από γύρισμα του Ρόμπιν φαν Πέρσι.

Οι γηπεδούχοι δεν ήταν απειλητικοί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα ο Νταβίδ ντε Χέα να περάσει ένα ήσυχο απόγευμα και να διευρύνει το απαραβίαστο της εστίας του για 660 λεπτά.

31η αγ.: Με αυτογκόλ η Γιουνάιτεντ, θρίαμβος της Σίτι

Για 40 λεπτά κράτησε η αντίσταση της Νιούκαστλ, η οποία παρατάχθηκε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς στο "Ιτιχάντ" και το πλήρωσε με ένα ξεγυρισμένο 4-0. Η Μάντσεστερ Σίτι δημιούργησε ουκ ολίγες ευκαιρίες και στο φινάλε του πρώτου μέρους δικαιώθηκε, αφού στο 41' ο Κάρλος Τέβες άνοιξε το σκορ με εξ επαφής προβολής και στις καθυστερήσεις ο Νταβίδ Σίλβα έκανε το 2-0 με διαγώνιο σουτ.

Δέκα λεπτά μετά τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βινσάν Κομπανί έβαλε ένα εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι (ο δημοσιογράφος που έκανε το live στο BBC αναρωτήθηκε αν ήταν "γκολ μεγάλης κλάσης ή πολύ τυχερό"), ενώ στο 69' ο Γιάγια Τουρέ εξέθεσε την αντίπαλη άμυνα, έκανε το σουτ και η μπάλα αφού κόντραρε στον Τζέιμς Περτς κατέληξε στα δίχτυα του Ρομπ Έλιοτ για 4η και τελευταία φορά.

31η αγ.: Με αυτογκόλ η Γιουνάιτεντ, θρίαμβος της Σίτι

Τα δύο γρήγορα γκολ στο "Λίμπερτι" χάρισαν στην Τότεναμ μία σπουδαία νίκη επί της Σουόνσι με 2-1. Η ομάδα του Λονδίνου πήρε το προβάδισμα στο 7ο λεπτό μετά από ωραία συνεργασία των Γιαν Βέρτονγκεν και Γκάρεθ Μπέιλ (σκόρερ ο πρώτος), ενώ διπλασίασε τα τέρματά της στο 21ο με υπέροχο σουτ του Μπέιλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση, είχαν δοκάρι με τον Νάθαν Ντάιερ και μείωσαν με τον Μίτσου στο 71ο λεπτό, όμως, οι παίκτες του Αντρέ Βίλας-Μπόας δεν ήταν διατεθειμένοι να χάσουν τη χρυσή ευκαιρία που τους δινόταν να προσπεράσουν την Τσέλσι στην 3η θέση.

31η αγ.: Με αυτογκόλ η Γιουνάιτεντ, θρίαμβος της Σίτι

Μία από τις πιο εύκολες νίκες της στο εφετινό πρωτάθλημα σημείωσε η Άρσεναλ, με θύμα την Ρέντινγκ. Το τέλος του μονόπλευρου πρώτου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να προηγείται με γκολ του Ζερβίνιο στο 11ο λεπτό.

Η τύχη άρχισε να εγκαταλείπει τους φιλοξενούμενους όταν ο Σάντι Καθόρλα διπλασίασε τα γκολ των "κανονιέρηδων" με εκπληκτικό φαλτσαριστό πλασέ στο 48ο λεπτό. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Ολιβιέ Ζιρού έκανε το 3-0 με διαγώνιο πλασέ και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ο Χαλ Ρόμπσον-Κανού μείωσε άμεσα με κοντινή κεφαλιά, όμως, ο Μίκελ Αρτέτα είπε την τελευταία λέξη γράφοντας το τελικό 4-1 από το σημείο του πέναλτι.

31η αγ.: Με αυτογκόλ η Γιουνάιτεντ, θρίαμβος της Σίτι

Ένα μεγάλο πλήγμα στην προσπάθεια που κάνει η Τσέλσι για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League κατάφερε η Σαουθάμπτον, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στα μισά του πρώτου μέρους. Μετά από ωραία συνεργασία με τον Στίβεν Ντέιβις, ο Τζέι Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό. Ο Τζον Τέρι, που αγωνίστηκε βασικός στην Premier για πρώτη φορά από τις 2 Φεβρουαρίου, ισοφάρισε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 33', δύο λεπτά αργότερα όμως, ο Ρίκι Λάμπερτ έγραψε το τελικό 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Σε ρυθμούς twitter

# Απολαύστε το εκπληκτικό σόλο του Κέβιν Μιραλάς στο παιχνίδι με την Στόουκ που χάρισε τη νίκη στην Έβερτον.

31η αγ.: Με αυτογκόλ η Γιουνάιτεντ, θρίαμβος της Σίτι

# Ο Φερνάντο Τόρες αγωνίστηκε με ειδική προστατευτική μάσκα στον αγώνα με την Σαουθάμπτον.

# "Δεν είστε πια πρωταθλητές", φώναξαν οι οπαδοί της Νιούκαστλ σε εκείνους της Σίτι, οι οποίοι αντί να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια απάντησαν με το πασίγνωστο και διεθνές: "Champione, Champione, Ole Ole Ole".

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

(27' αυτ. Μπρέιμπλ)

Άρσεναλ - Ρέντινγκ 4-1

(11' Ζερβίνιο, 48' Καθόρλα, 67' Ζιρού, 77' πέν. Αρτέτα / 68' Ρόμπσον-Κανού)

Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ 4-0

(41' Τέβες, 45+2' Σίλβα, 56' Κομπανί, 69' αυτ. Περτς)

Σαουθάμπτον - Τσέλσι 2-1

(23' Ροντρίγκες, 35' Λάμπερτ / 33' Τέρι)

Σουόνσι - Τότεναμ 1-2

(71' Μίτσου / 7' Βέρτονγκεν, 21' Μπέιλ)

Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ 3-1

(16', 80' Κάρολ, 28' Ο' Νιλ / 88' πέν. Ντόρανς)

Γουίγκαν - Νόριτς 1-0

(81' Κονέ)

Έβερτον - Στόουκ 1-0

(28' Μιραλάς)

Κυριακή 31 Μαρτίου

Άστον Βίλα - Λίβερπουλ (15:30)

Δευτέρα 01 Απριλίου

Φούλαμ - ΚΠΡ (22:00)

Τα υπόλοιπα videos της ημέρας

Γουίγκαν - Νόριτς 1-0

Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ 3-1

Έβερτον - Στόουκ 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK