Όταν η Στόουκ τρόλαρε αλύπητα τον Λέσκοτ!

Ο τραυματισμός με ποδήλατο γυμναστικής στο σπίτι του δεν είναι η μοναδική αμήχανη στιγμή για τον Τζόλεον Λέσκοτ μέσα στο 2016. Διαβάστε για το ατυχές tweet του μετά το διασυρμό της Άστον Βίλα από την Λίβερπουλ και το τρολάρισμα εις βάρος του από την Στόουκ!

Όταν η Στόουκ τρόλαρε αλύπητα τον Λέσκοτ!

Οι τελευταίες ημέρες δεν πρέπει να είναι και οι ωραιότερες στην επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα του Τζόλεον Λέσκοτ.

Το βράδυ της Κυριακής έφυγε ηττημένος από το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στο οποίο πήρε μέρος στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ να χάνει 3-0 από τον Ολυμπιακό και τον ίδιο να... χάνει τον Μάρτινς στη φάση του δεύτερου "ερυθρόλευκου" γκολ, ενώ το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε στα Σπάτα με πρησμένο γόνατο ελέω γυμναστικής με ποδήλατο που έκανε σπίτι του (!) και πλέον υπάρχει φόβος για κάποιο διάστημα αποχής του από τα γήπεδα.

Όταν η Στόουκ τρόλαρε αλύπητα τον Λέσκοτ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το εντυπωσιακό πάντως στην περίπτωση του 34χρονου Άγγλου σέντερ μπακ είναι πως για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής λόγω κάποιας άτυχης στιγμής του εκτός γηπέδων, με την πρώτη "κρυάδα" να έρχεται τον περασμένο Φεβρουάριο όπου φορούσε τη φανέλα της Άστον Βίλα.

Σε μία εποχή που οι "χωριάτες" παρέπαιαν αγωνιστικά και είχαν δεχτεί ήδη 46 γκολ μέσα στη σεζόν (το φινάλε τους βρήκε μάλιστα να υποβιβάζονται στην Championship για πρώτη φορά μετά το 1987) ο Λέσκοτ μπήκε άθελά του στη δίνη του κυκλώνα μετά από ένα τιτίβισμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Όταν η Στόουκ τρόλαρε αλύπητα τον Λέσκοτ!

Μόλις μισή ώρα αφότου η Άστον Βίλα είχε διασυρθεί εντός έδρας με 6-0 από την Λίβερπουλ (14/2) ο Άγγλος σέντερ μπακ ανέβασε στη σελίδα του μία φωτογραφία με την πανάκριβη Mercedes του, αξίας 121.000 λιρών, με τον ίδιο να ζητάει άμεσα συγγνώμη λέγοντας πως το ποστάρισμα έγινε κατά λάθος την ώρα που οδηγούσε και το κινητό ήταν στην τσέπη του, αλλά το... κακό είχε γίνει ήδη.

Τα social media "πήραν φωτιά" από τους αγανακτισμένους οπαδούς της Βίλα που δεν μπορούσαν να "χωνέψουν" πως μετά από μία τέτοια ήττα-ντροπή ένας παίκτης της ομάδας τους ανέβαζε μία τέτοια προκλητική φωτογραφία ενώ δύο εβδομάδες αργότερα (27/2) δεν γλίτωσε το... τρολάρισμα.

"Ο Τζόλεον Λέσκοτ έχει νέο αμάξι", τραγουδούσαν οι οπαδοί της Άστον Βίλα που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Britannia" για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους με την Στόουκ, με τον επίσημο λογαριασμό των "potters" στο Twitter να ενημερώνει με σχετικό τιτίβισμα και να προσθέτει με καυστικό χιούμορ:

"Ζητούμε συγγνώμη για αυτό το τιτίβισμα, στάλθηκε από την τσέπη μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν είναι δυνατόν: Ο Λέσκοτ τραυματίστηκε στο ρεπό

News 24/7

24MEDIA NETWORK