Νέα αρπαγή ετοιμάζει η Τσέλσι από την Αρσεναλ

Μετά τη πώληση του Ολιβιέ Ζιρού στη Τσέλσι, ακόμη ένας παίκτης της Άρσεναλ φαίνεται πως μπορεί να ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο με τον Γάλλο, δείχνοντας ότι οι "μπλε" προτιμούν να "ψωνίζουν" τελευταία από τους ανταγωνιστές τους στο Λονδίνο.

Chelsea team manager Antonio Conte, left, gestures as Arsenal team manager Arsene Wenger watches during the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Conte Wenger AP IMAGE

Η Άρσεναλ μοιάζει να έχει συνηθίσει στην ιδέα να χάνει ποδοσφαιριστές - κλειδιά από αντίζηλες αγγλικές ομάδες. Ο λόγος αυτή τη φορά γίνεται για τον Άαρον Ράμσεϊ, τον οποίο η Τσέλσι έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

Το συμβόλαιο του Ουαλού εκπνέει το καλοκαίρι του 2019, με τον ίδιο να μη δείχνει κάποια πρόθεση μέχρι στιγμής για ανανέωση, κίνηση που φανερώνει πως το μέλλον του στον σύλλογο μοιάζει δυσοίωνο.

Οι "μπλε" θα ψαχτούν για την υπόθεση του μέσου των "κανονιέρηδων" το προσεχές καλοκαίρι με τον Ράμσεϊ να εξετάζει ενδεχόμενη πρόταση και να γίνεται το τρίτο σημαντικό μέλος της ομάδας που αποχωρεί, μετά τους Ζιρού και Σάντσες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK