Άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Ρότζερς, Κλοπ ψηφίζουν οι οπαδοί

Η Λίβερπουλ έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την χρονιά στην Premier League μετά την συντριβή με 6-1 από την Στόουκ, με τον Μπρένταν Ρότζερς να είναι φανερά συνειδητοποιημένος για τα στενά περιθώρια που έχει πλέον στον πάγκο της ομάδας. Στο μεταξύ, οι οπαδοί των "ρεντς" προωθούν μέσω των social media την έλευση του Γίργκεν Κλοπ.

Άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Ρότζερς, Κλοπ ψηφίζουν οι οπαδοί

Το κλίμα για τον Βορειοϊρλανδό προπονητή είναι αρκετά βαρύ στις τάξεις της Λίβερπουλ. Στην -ούτως ή άλλως- κακή σεζόν της ομάδας ήρθαν να προστεθούν και τα 6 γκολ από την Στόουκ τα οποία στοίχειωσαν την ομάδα, καθώς επρόκειτο για την πιο βαριά ήττα των "ρεντς" μετά το 1963 και το 7-2 από την Τότεναμ. Σε ένα παιχνίδι μάλιστα με ιδιαίτερο χαρακτήρα, όντας το τελευταίο του εμβληματικού αρχηγού, Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Ρότζερς από την μεριά του, δεν έψαξε για δικαιολογίες και έδειξε συναίσθηση για το πόσο δύσκολη είναι πλέον είναι η κατάσταση για εκείνον.

"Οι οπαδοί δικαιούνται μια συγγνώμη. Ήταν πολύ θυμωμένοι στην ανάπαυλα και με το δίκιο τους αφού ήμασταν πολύ κακοί. Έχουν κάθε δικαίωμα να είναι θυμωμένοι και απογοητευμένοι και φυσικά αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη ως προπονητής".

Μάλιστα στην συνέχεια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον σύλλογο, "πετώντας" το μπαλάκι στους ιδιοκτήτες: "Αν οι ιδιοκτήτες θέλουν να αποχωρήσω τότε θα το κάνω".

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ πάντως έχουν ήδη αρχίσει να μιλάνε για τον αντικατάσταση του Ρότζερς, έχοντας χρίσει διάδοχο του, τον Γίργκεν Κλοπ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Στόουκ, ξεκίνησε στο twitter μία άτυπη "καμπάνια" για τον ερχομό του Γερμανού προπονητή στον σύλλογο, χρησιμοποιώντας το hashtag "# KloppForTheKop".

Διαβάστε ακόμη:

38η αγ.: Συντριβή και γκολ στο "αντίο" Τζέραρντ (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK