Αδιανόητο ξύλο στη φυσούνα μετά το τέλος του Γιουνάιτεντ - Σίτι

Όχι, δεν συμβαίνει μόνο στις φυσούνες των ελληνικών γηπέδων, αλλά και στα κορυφαία πρωταθλήματα όπως το αγγλικό! Ποδοσφαιριστές των δυο... Μάντσεστερ ήρθαν στα χέρια στη μετά το τέλος του ντέρμπι, με αποτέλεσμα ο Ζοζέ Μουρίνιο να δεχθεί μπουκάλι στο κεφάλι και... γάλα στο πρόσωπο. Ματωμένος αποχώρησε ο Αρτέτα!

Manchester United coach Jose Mourinho, left, enters the field for the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
mourinho AP IMAGES

Μπορεί να μην έχουμε φτάσει καν στην boxing day ακόμα, όμως η κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ μοιάζει... καπαρωμένη από την Μάντσεστερ Σίτι. Οι "πολίτες" επικράτησαν 2-1 της Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" και ξέφυγαν 11 ολόκληρους βαθμούς από τους (μισητούς) αντιπάλους τους!

Τα νεύρα με το σφύριγμα της λήξης ήταν... τεντωμένα σε τέτοιο σημείο μάλιστα που έπεσε το ξύλο της... αρκούδας! Όπως μετάφεραν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Ρομελού Λουκακού είχε έντονο διάλογο με ποδοσφαιριστές της Σίτι που πανηγύριζαν... προκλητικά, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει.

Συγκεκριμένα ο Έντερσον άρχισε να προκαλεί τον Ζοζέ Μουρίνιο και τους ποδοσφαιριστές του, με τον Πορτογάλο να του απαντά: " Δείξε λίγο γαμη#$2 σεβασμό. Ποιος νομίζεις ότι είσαι;" .

Σχεδόν δύο ενδεκάδες ποδοσφαιριστών και ταυτόχρονα μέλη των δυο τεχνικών τιμ πιάστηκαν στα χέρια, ενώ μέσα στον πανικό είχαμε και τραυματισμούς! Ο Ζοζέ Μουρίνιο δέχθηκε ένα μπουκάλι νερό στο κεφάλι, ενώ τον... έλουσαν και με γάλα!

Οι βαρβαρότητες δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ο Μικέλ Αρτέτα, ένας εκ των βοηθών του Πεπ Γκουαρδιόλα, αποχώρησε γεμάτος αίματα μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο.

Πλέον αναμένεται διερεύνηση από την αγγλική λίγκα, αφού υπάρχει υλικό από την... κοκορομαχία, έτσι ώστε να επιβάλει τυχόν ποινές που μπορεί να προκύψουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK