Από αυτούς περιμένει 45.000.000€ ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ετοιμάσει την... χριστουγεννιάτικη λίστα για μεταγραφές, όμως πρώτα περιμένει να ξεφορτωθεί δυο ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε ποιοι είναι και τι έχουν κάνει φέτος.

Από αυτούς περιμένει 45.000.000€ ο Μουρίνιο
zoze mourinho manchester united

"Είμαι ήρεμος και περιμένω, θα δούμε τι θα γίνει", είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Γουέστ Μπρομ και συνέχισε: "Θέλω να κρατήσω την ομάδα μου όπως είναι, αλλά ποτέ δεν θα σταθώ εμπόδιο αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό".

Στην Αγγλία αναφέρουν πως ο τεχνικός της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να ξεφορτωθεί δυο ποδοσφαιριστές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έτσι ώστε να μεγαλώσει το μπάτζετ και να κλείσει τους παίκτες που επιθυμεί στην προσπάθεια για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα περίοδο.

Ποιοι είναι οι δυο... εκλεκτοί; Μοργκάν Σνάιντερλιν και Μέμφις Ντεπάι. Μετρούν από οκτώ εμφανίσεις ο καθένας τη φετινή περίοδο και δεν αποτελούν παίκτες πρώτης γραμμής μετά από ενάμισι χρόνο που βρίσκονται στον σύλλογο.

Ο Μουρίνιο περιμένει περίπου 45.000.000€ από τις πωλήσεις τους με τον Σνάιντερλιν να βολιδοσκοπειται από την Έβερτον, ενώ για τον Ολλανδό υπάρχει ενδιαφέρον από το Καμπιονάτο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK