Απολογείται για τα πολιτικά του πιστεύω ο Γκουαρντιόλα

Μία κίτρινη κορδέλα στο πέτο του Πεπ Γκουαρντιόλα τον στέλνει μπροστά στα αρμόδια όργανα της FA για απολογία. Ο Καταλανός προπονητής φοράει την κορδέλα για πολιτικούς λόγους, ενέργεια όμως που είναι παράνομη.

Απολογείται για τα πολιτικά του πιστεύω ο Γκουαρντιόλα

Στις 5 Μαρτίου θα απολογηθεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα στα αρμόδια όργανα της FA αναφορικά με την κίτρινη κορδέλα που συνηθίζει να φορά στο πέτο του στα ματς της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο λόγος για τον οποίο ο Καταλανός εμφανίζεται έτσι στον πάγκο είναι για να στηρίξει τους δύο πολιτικούς που συνελήφθησαν στην προσπάθεια ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας. Οι πολιτικοί κρατούμενοι όπως τους χαρακτηρίζει είναι συνεργάτες του Κάρλες Πουτζδεμόν και βρίσκονται στη φυλακή από τον Νοέμβριο.

Το μήνυμά, όμως, που προσπαθεί να περάσει ο προπονητής της Σίτι είναι παράνομο βάσει των κανονισμών της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στην Αγγλία η οποία τον έχει ήδη προειδοποιήσει δύο φορές για την κίτρινη κορδέλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα έγινε γνωστό από καταλανικό ραδιόφωνο ότι η ισπανική Πολιτοφυλακή εισέβαλε δυο φορές στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας του Πεπ, με σκοπό να διεξάγει έρευνες για τυχόν παράνομη μεταφορά του αυτοεξόριστου ηγέτη, κάτι που παραδέχθηκε ο Γκουαρντιόλα πως συνέβη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK