Αποχαιρετά την Τσέλσι ο Ντρογκμπά

Ο αγώνας της Τσέλσι με τη Σάντερλαντ θα είναι ο αποχαιρετιστήριος για τον Ντιντιέ Ντρογκπά, καθώς όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, θα αποχωρήσει από τους "μπλε" στο τέλος της σεζόν.

Αποχαιρετά την Τσέλσι ο Ντρογκμπά

Ο Ντιντιέ Ντογκμπά, ύστερα από ένα διάλειμμα δύο ετών, κατά τα οποία αγωνίστηκε στην Σανγκάι Σενχούα και τη Γαλατασαράι, επέστρεψε το προηγούμενο καλοκαίρι στην Τσέλσι, βοηθώντας την να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League.

Όμως, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των "μπλε", ο αγώνας κόντρα στη Σάντερλαντ θα είναι ο τελευταίος του με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, καθώς έχει αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

"Θέλω να αγωνιστώ τουλάχιστον ακόμη μία σεζόν, όμως για να παίξω περισσότερο ποδόσφαιρο νιώθω πως πρέπει να πάω σε άλλο κλαμπ. Όλοι οι φίλαθλοι γνωρίζουν πόσο αγαπάω αυτή την ομάδα και ελπίζω να επιστρέψω από κάποιο άλλο πόστο στο μέλλον", αναφέρει η δήλωσή του.

Στα 9 χρόνια που αγωνίστηκε στην Τσέλσι, κατέκτησε 4 Πρωταθλήματα, 3 League Cup, 4 Κύπελλα, 1 Champions League και 2 Community Shield, έχοντας παράλληλα αμέτρητες ατομικές διακρίσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK