Αρνείται τις κατηγορίες περί ντόπινγκ ο γιατρός που ξεσήκωσε την Premier League

Ο 38χρονος γιατρός, Μαρκ Μπόναρ που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εξαιτίας του σκανδάλου ντόπινγκ που ξέσπασε στη Βρετανία, με μήνυμά του στο twitter, αρνείται τα πάντα, κάνοντας λόγο για ψεύδη και παρανόηση.

Αρνείται τις κατηγορίες περί ντόπινγκ ο γιατρός που ξεσήκωσε την Premier League

Το σημερινό φύλλο (03/04) των Sunday Times έφερε στην επιφάνεια ένα τεράστιο σκάνδαλο ντόπινγκ το οποίο αφορά 150 αθλητές στη Βρετανία αλλά και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και ποδοσφαιριστές της Premier League.

Στο σχετικό δημοσίευμα, ο 38χρονος γιατρός, Μαρκ Μπόναρ, με ειδικότητα στην αντιγήρανση, αποκαλύπτει ότι έχει στοιχεία που προκύπτουν από ένα δίκτυο "μυστικών πελατών" που ο ίδιος ντόπαρε. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ, της Τσέλσι, αλλά και της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, Λέστερ.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μπόναρ διέψευσε το ρεπορτάζ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, κάνοντας λόγο για παρερμηνείες και ψεύδη.

"Οι ισχυρισμοί της Sunday Times είναι ψευδείς και παραπλανητικοί. Ποτέ δεν είχα σχέση με καμία ομάδα της Premier League ή παίκτη. Ποτέ δεν έχω συνταγογραφήσει θεραπεία με ανδρογόνα για λόγους βελτίωσης της απόδοσης. Έχω δώσει τη θεραπεία σε άνδρες με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα tweets:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σκάνδαλο ντόπινγκ με ποδοσφαιριστές της Premier League

H "μάχη" της Premier League: Το πρόγραμμα των διεκδικητών

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ