Από το "άντε γ@@@σου" σε... αγκαλίτσες και φιλάκια

Η διαφωνία Εζίλ με Μπεγερίν στο Άρσεναλ-Στόουκ, δημιούργησε ένταση που εκτονώθηκε με... μπινελίκια. Διαβάστε πώς "στόλισε" ο Γερμανός μέσος τον Ισπανό μπακ (PHOTOS+VIDEO).

Από το "άντε γ@@@σου" σε... αγκαλίτσες και φιλάκια
AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η επικράτηση της Άρσεναλ στο "Έμιρεϊτς" απέναντι στη μαχητική Στόουκ, δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φανερώνει το τελικό 3-0.

Μέχρι να έρθει το γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο 75' λεπτό με χτύπημα πέναλτι, οι "κανονιέρηδες" βρισκόντουσαν σε μια διαρκή πίεση, η οποία συχνά πυκνά γινόταν αντιληπτή από τις αντιδράσεις των παικτών.

Η κάμερα του αγώνα, έπιασε τον Μεσούτ Εζίλ να... φορτώνει και να βρίζει τον Μπεγερίν, όταν ο δεύτερος έκανε μια απρόσεκτη πάσα στον Γερμανό, ο οποίος γνωρίζοντας ότι ήταν σε θέση οφσάιντ δεν κινήθηκε καν προς τη μπάλα, προκαλώντας τη γκρίνια του 23χρονου δεξιού μπακ.

Η απάντηση του Εζίλ ήταν άμεση, o οποίος απευθυνόμενος στον Ισπανό, τον "στόλισε" λέγοντάς του: "Άντε γ@@@σου! Μιλάς πολύ! Περίμενέ με στα αποδυτήρια".

Οι δυο τους επέλεξαν να μην δώσουν συνέχεια στο συμβάν και... συμφιλιώθηκαν στα social media με εκατέρωθεν ποσταρίσματα.

Ο Ισπανός πέταξε πρώτος "το μπαλάκι" στον Εζίλ ανεβάζοντας μια φωτογραφία στα αποδυτήρια να κοιτά προς άγνωστη κατεύθυνση, και τη συνόδευσε με την λεζάντα: " Όταν ο Εζίλ μπαίνει στα αποδυτήρια… Σ’ αγαπώ, αδερφέ μου".

Πως απάντησε ο 29χρονος μέσος; " Όλοι ξέρουμε πως έχεις μάτια μόνο για τα αγαπημένα σου μαλλιά στα αποδυτήρια. Αστειεύομαι… Σ’ αγαπώ κι εγώ, αδερφέ μου.

ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΑ... ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΖΙΛ

ΤΟ POST ΤΟΥ ΜΠΕΓΕΡΙΝ

Από το "άντε γ@@@σου" σε... αγκαλίτσες και φιλάκια

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΖΙΛ

Από το "άντε γ@@@σου" σε... αγκαλίτσες και φιλάκια

News 24/7

24MEDIA NETWORK