Αποφάσισε για το μέλλον του ο Βενγκέρ!

Ο κύβος ερρίφθη, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την βαριά ήττα με 3-1 από την Γουέστ Μπρομ, δήλωσε πως έχει αποφασίσει για το αν θα παραμείνει στην Άρσεναλ. "Είμαστε στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων 20 ετών", δήλωσε.

Arsenal's manager Arsene Wenger watches from the sidelines prior to the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, March 4, 2017.(AP Photo/Dave Thompson)
Arsene Wenger AP

Το καλοκαίρι που μας έρχεται ο Βενγκέρ συμπληρώνει 21 χρόνια ως πρώτος προπονητής στην Άρσεναλ. Διάστημα μεγάλο και όπως φαίνεται από την πορεία των "κανονιέρηδων", ο Αλσατός μοιάζει να έχει κλείσει τον κύκλο του στην ομάδα.

Οι οπαδοί της Άρσεναλ τα τελευταία 2-3 χρόνια εκφράζουν έντονα την αντίθεση τους με την παραμονή του στον πάγκο και ειδικότερα μετά τη νέα βαριά ήττα το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Βενγκέρ δύσκολα θα ανανεώσει.

"Είμαστε στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων 20 ετών", δήλωσε μετά το 3-1 από την Γουέστ Μπρομ, δείχνοντας να καταλαβαίνει την οριακή κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος.

"Μην ανησυχείτε, γνωρίζω τι θα κάνω στο μέλλον. Θα το μάθετε κι εσείς σύντομα. Πιο σύντομα απ' ότι νομίζετε. Θα δείτε. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η κατάσταση στην ομάδα και όχι τι θα κάνω εγώ", απάντησε σε ερώτηση.

Πλέον όλοι περιμένουν ποιος θα είναι ο... επόμενος αν δεν συνεχίσει ο Βενγκέρ.

Photo Credit: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK