Αντίο στα... γαλλικά είπε η Άρσεναλ στον Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Άρσεναλ, ότι στο τέλος της σεζόν, και έπειτα από 22 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας, θα αποχωρήσει από τους "κανονιέρηδες", με έναν πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να αποτελεί μια από τις επιλογές για να τον αντικαταστήσει.

FILE - In this Saturday, Feb. 10, 2018 file photo, Arsenal's manager Arsene Wenger looks on before their English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at Wembley Stadium, London. Irked that his future is again under scrutiny, Arsenal manager Arsene Wenger reminded his critics he turned the whole world down to stay at the club and refused to comment on an end-of-season review regarding his position. (AP Photo/Tim Ireland, file)
wenger AP IMAGES

Τέλος εποχής για Αρσέν Βενγκέρ και Άρσεναλ! Ο 68χρονος Αλσατός τεχνικός, μέσω δήλωσης στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας, ύστερα από 22 ολόκληρα χρόνια, παρά το γεγονός ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019!

Ένας από τους διεκδικητές της θέσης που αφήνει "ορφανή" ο Αρσέν Βενγκέρ, είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς όπως αναφέρουν τα Βρετανικά Μέσα, στο πρόσωπο του οι διοικούντες των "κανονιέρηδων", φαίνεται να έχουν βρει έναν από τους... εκλεκτούς που θα τον αντικαταστήσουν.

"Μερσί Βενγκέρ", με αυτόν τον τρόπο η Άρσεναλ γνωστοποίησε αυτό που πολλοί θεωρούσαν δεδομένο, ευχαριστώντας τον παράλληλα για την συνεισφορά του.

Απ' τη μεριά του ο Βενγκέρ τόνισε:

Ύστερα από προσεκτική εξέταση και μετά από συζητήσεις με το σύλλογο, αισθάνομαι πως είναι η κατάλληλη ώρα να αποχωρήσω στο τέλος της σεζόν.

Είμαι ευγνώμων που είχα την τιμή να υπηρετήσω αυτό το σύλλογο για τόσα πολλά και αξέχαστα χρόνια.

Προπόνησα την ομάδα με πλήρη προσήλωση και ακεραιότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό, τους παίκτες, τους Διευθυντές και τους φιλάθλους που έκαναν αυτόν το σύλλογο τόσο ξεχωριστό.

Καλώ τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας για να τερματίσει όσο υψηλότερα γίνεται.

Όλοι όσοι αγαπούν την Άρσεναλ πρέπει να προστατεύσουν τις αξίες του συλλόγου.

Η αγάπη και η υποστήριξή μου θα είναι για πάντα.

Αρσέν Βενγκέρ", αναφέρει η δήλωσή του.

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Άρσεναλ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK