Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Αλέξις Σάντσες

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρει πως ο Αλέξις Σάντσες δύσκολα θα συνεχίσει στην Άρσεναλ, με τους "κανονιέρηδες" να έχουν βρει ήδη τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει και μάλιστα είναι από την Μπαρτσελόνα!

Arsenal's Alexis Sanchez rests on the ground during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Arsenal and Lincoln City at the Emirates stadium in London, Saturday, March 11, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Alexis Sanchez AP

Αρκετός "τζόγος" γίνεται τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά την παραμονή του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ. Οι πιθανότητες μοιάζουν μοιρασμένες και αυτό γιατί δημοσιεύματα τον θέλουν κοντά σε διετή ανανέωση, ενώ άλλα να αποχωρεί από τον σύλλογο.

Στην πρώτη περίπτωση, η συμβίωση με τον Αλέξις Σάντσες μοιάζει απίθανη. Ο Χιλιανός επιθετικός δεν περνάει καλά, έχει υψηλότερους στόχους από αυτούς που του προσφέρουν οι "κανονιέρηδες" και από τη στιγμή που μένει ελεύθερος το 2018, είναι πιθανό να πουληθεί ( τα ίδια δεδομένα πάνω-κάτω ισχύουν και για τον Εζίλ).

Σύμφωνα με τους Times στην Άρσεναλ δεν έχουν μείνει με δεμένα τα χέρια και ήδη τρέχουν το πρότζεκτ "αντικαταστάτης του Σάντσες". Ποιος θα είναι αυτός;

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πρόκειται για τον Αρντά Τουράν! Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο στην ομάδα, οπότε η πώληση του είναι μονόδρομος. Φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν ( 29 εμφανίσεις, 13 γκολ, 6 ασίστ) και με ένα ποσό κοντά στα 25.000.000€ το deal μοιάζει δεδομένο.

Το θέμα είναι αν μπορεί να μπει στα... παπούτσια του Σάντσες.

Photo credit: AP Photo/Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK