Διώχνει οκτώ (!) για να πάρει έναν η Άρσεναλ... Τι ετοιμάζει ο Βενγκέρ;

Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι αποφασισμένος να αναγεννήσει την Άρσεναλ και να την επαναφέρει στις κούρσες των τίτλων. Αγοράζοντας τον Λακαζέτ, ο Αλσατός κέρδισε... πόντους και συνεχίζει ακάθεκτος για εκκαθάριση και νέες αγορές.

Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Η Daily Mail αποκαλύπτει πως ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αποφασίσει να πάρει... σκούπα και να διώξει οκτώ παίκτες από το ρόστερ της Άρσεναλ! Οκτώ, για να αποκτήσει έναν αφού λόγω Λακαζέτ τα ταμεία του λονδρέζικου συλλόγου υπέστησαν ένα βαρβάτο... ξεφούσκωμα.

Ο Αλσατός, σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, έχει αποφασίσει να δείξει την πόρτα της εξόδου στους: Γκιμπς, Τζένκινσον, Τσέιμπερς, Λούκας Πέρεθ, Γουίλσιρ, Ντεμπισί, Ζιρού, Σέζνι (σ.σ. έχει ήδη τελειώσει η μεταγραφή του στη Γιουβέντους) και όλα αυτά για να καταφέρει να βρει τα 80.000.000 ευρώ που χρειάζεται για φέρει στην ομάδα τον Τόμας Λεμάρ από τη Μονακό!

Για τον 67χρονο προπονητή ο Λεμάρ αποτελεί τον παίκτη που μαζί με το υπόλοιπο σύνολο (όσοι θα μείνουν) θα κάνουν την Άρσεναλ ανταγωνιστική σε Αγγλία και Ευρώπη.

Υπενθυμίζουμε πως οι "Κανονιέρηδες" έχουν ήδη δαπανήσει για τον Λακαζέτ πάνω από 50.000.000 ευρώ, κάνοντάς τον Γάλλο την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK