Έκαναν... ρεζίλι τον Βενγκέρ σε τηλεοπτική εκπομπή!

Η κριτική προς το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ συνεχίζεται μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της Άρσεναλ με τον πρώην κριτικό του "Βρετανία έχεις Tαλέντο", Πιρς Μόργκαν, να κάνει... ρεζίλι τον Αλσατό τεχνικό στην εκπομπή του (PHOTO).

Arsenal's manager Arsene Wenger looks on before the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley Stadium, London, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's manager Arsene Wenger looks on before the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley Stadium, London, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP IMAGE

Ο Πιρς Μόργκαν ήταν γνωστός ως ένας από τους κριτές στο αγγλικό σόου, "Βρετανία έχεις Tαλέντο", όπου αξιολογούσε κάθε διαγωνιζόμενο για τις ικανότητές του.

Αυτή τη φορά, από την καρέκλα της πρωινής εκπομπής του, θυμήθηκε τη παλιά του ιδιότητα. Ωστόσο δεν κριτικάρει πλέον ταλέντα, αλλά τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός έφερε ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα τη Κυριακή με την Άρσεναλ να χάνει εκτός έδρας από τη Νιουκάστλ με 2-1 και όπως ήταν λογικό τα "άκουσε" ξανά από τους οπαδούς και τα Μέσα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής λοιπόν του Άγγλου δημοσιογράφου, ο Μόργκαν, πατώντας ένα κουμπί, εμφάνισε στη πίσω οθόνη μια εικόνα του προπονητή των "κανονιέρηδων" να κάθεται σκυφτός και απογοητευμένος, ενώ το μήνυμα "ΒΕΝΓΚΕΡ ΕΚΤΟΣ" "γέμιζε" το σκηνικό, εννοώντας πως ο Γάλλος πρέπει να αποχωρήσει.

Το βασικό πρόσωπο του πάνελ ξέσπασε υστερικά σε γέλια με την ενέργειά του, λέγοντας παράλληλα ότι " Ο Αρσέν πρέπει να εισπράττει 11,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και να αποτυγχάνει συνεχώς".

Μάλιστα, του άρεσε τόσο πολύ η στιγμή αυτή που ανέβασε την εικόνα και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας πως " Μου αρέσει πολύ το νέο γράφημα πίσω στο πλατό. Κάνω κλικ με τα δάχτυλά μου και μπορώ να εμφανίσω ότι θέλω στη μεγάλη οθόνη".

Ο Μόργκαν είναι γνωστός για τα καυστικά σχόλια προς τον Βενγκέρ και σε κάθε "στραβοπάτημα" της λονδρέζικης ομάδας, δεν χάνει ευκαιρία να βγάλει το "φαρμάκι" του στον κόουτς.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε μια παλιότερη ανάρτησή του, όπου απεικονίζεται σε φωτογραφία μαζί με τον τεχνικό του συλλόγου, προσθέτοντας τη λεζάντα " Η πιο ζεστή αγάπη έχει το πιο κρύο τέλος", επιζητώντας έτσι την απόλυσή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ TWEET ΤΟΥ ΜΟΡΓΚΑΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK